UmutWayne Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #1 Bir sunucuda hep silahı sıkmam lazım. Konsoldan silahı her dakika sıkmasını sağlacak bir komut var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2023
Bir sunucuda hep silahı sıkmam lazım. Konsoldan silahı her dakika sıkmasını sağlacak bir komut var mı?
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 12 Mayıs 2023 #2 UmutWayne dedi: Bir sunucuda hep silahı sıkmam lazım. Konsoldan silahı her dakika sıkmasını sağlacak bir komut var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam basit bir Auto clicker programı ile bu sorunu çözebilirsiniz. Ben bu programı kullanıyorum OP Auto Clicker Artı 0 Eksi
UmutWayne dedi: Bir sunucuda hep silahı sıkmam lazım. Konsoldan silahı her dakika sıkmasını sağlacak bir komut var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam basit bir Auto clicker programı ile bu sorunu çözebilirsiniz. Ben bu programı kullanıyorum OP Auto Clicker
napsterbaby Centipat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #3 idle serverı için soruyorsanız +right yazıp gitseniz de serverdan atılmazsınız Artı 0 Eksi
KS KS UmutWayne Hectopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2023 #4 napsterbaby dedi: Idle serverı için soruyorsanız +right yazıp gitseniz de serverdan atılmazsınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef idle server için değil bu serverde övgü kasıyoruz hocam. Artı 0 Eksi
napsterbaby dedi: Idle serverı için soruyorsanız +right yazıp gitseniz de serverdan atılmazsınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef idle server için değil bu serverde övgü kasıyoruz hocam.