CS:GO kudurdu başarımını kazanmak

Mikail Ebrinç

Kilopat
Yer
İstanbul/Esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB Ram

PS5 Slim

Galaxy S24 256GB Cobalt Violet
Bu iş için gerekek tek şey iyi bir arkadaş. bu işlemi yapmak ise basit, sol kısımla olan *resmi eşleştirme* yazısına tıklayıp *botlarla alıştırma yap* seçeneğini seçip sağdan *bot yok* yapmanız lazım. (eğer bot olursa komuta "bot_kick* komutunu girerek botları atabilirsiniz) sonra siz arkadaşınızı davet etmeniz lazım, ve oyuna başlayın. Siz arkadaşınızı sürekli öldüreceksiniz fakat arkadaşınız sizi 1 kez bile öldürmemeli yoksa olmaz, düşüp de ölmeyin ama hasar alabilirsiniz onda sıkıntı yok. hile de açmayın, tüm bunlara uyduktan sonra başarımı almış olmanız lazım.

Nerde böyle taktiklerle başarım kazananlar hocam. Programla yapılması imkansız(kaldırılan maplerin başarımları) olan başarımlarla birlikte 167/167 yapıyorlar. Bence bir oyuncunun oyuna verdiği değeri gösterir başarımlar. Bunları umursayan çok az insan kaldı.

Ben uğraşıyorum başarımların hepsini yapmaya ama Dust haritası olmadığı için mümkün olmayacak galiba. :/

Ben uğraşıyorum başarımların hepsini yapmaya ama Dust haritası olmadığı için mümkün olmayacak galiba. :/
Aynen shorttrain de yok mesela, office haritasında cam kırma başarımı da olmuyor bug gibi bir şey var. Yaklaşık 10 tane başarım falan yapılamıyor, yapılamıyorsa neden kaldırmıyorlar onu bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…