CS:GO Kulaklık önerisi

melihaktaş

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 10 yıldır kullandığım, üzerinde profesyonel olduğum eski püskü kulaklığım bugün itibari ile sizlere ömür Oynayacağım oyun CS:GO arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. Fiyata gelirsek çok pahalı olmadığı sürece tavsiye yapabilirsiniz, hepsini değerlendireceğim.

Philips SHM1900 Tavsiye ederim. Yaklaşık 2 yıl önce almıştım. Ses kasmada falan sorun çıkarmaz mükemmel bir kulaklık. Fiyatı da uygun 30-40 TL civarında bulabilirsin. Mikrofunu ve ses kalitesi mükemmel.

Son düzenleme:
Para verebilirsen 200 TL'ye G230 alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaliteli bir kulaklık almanızı öneririm. Bu konuda Razer yada SteelSeries öneririm. Ben steelseries kullanıyorum ve gayet memnunum

SHM1900 Kullanmıştım. Sesi güzel veriyor mikrofonuda iyi ancak mikrofonu 30 dB de cızırtı yapıyor. 10 dB ile kullanırsan gayet güzel F/P ürünü denebilir.

Elbette ses farkı olur. Ama önemli fark mikrofonu, rahatlığı ve 10 saat kullansanda kulak acıtmaması.

Bütçe belirtmemişsiniz, ancak G230 tavsiye ederim. Kendim kullanıyorum ve tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…