CS:GO kullanılmış silah ve az aşınmış silah nedir?

Skinin hasar seviyesi. Fabrikadan yeni çıkmış olanlarda çizik vs. bulunmaz. Savaş görmüş olanlarda çoğu zaman çizikler ve boşluklar olur. Çoğu zaman fabrikadan yeni çıkmış olanlar daha değerlidir fakat bazı istisnalar var.

CS:GO skinleri kasadan çıkarma, takas kontratı gibi şeyler ile elde ediliyor ilk başta. Bu skinlerin de aşınma değerleri oluyor. Aşınma değeri aralıklarının isimlendirmesi de şöyle:

0.00 - 0.07 > Fabrikadan yeni çıkmış
0.07 - 0.15 > Az aşınmış
0.15 - 0.38 > Görevde kullanılmış
0.38 - 0.45 > Eskimiş
0.45 - 1.00 > Savaş görmüş

Ayrıca skinler kullanıkça eskimez, kasadan rastgele bir aşınma değeriyle çıkar ve o değerde kalır. Bu aşınma değerleri ne kadar az olursa genelde skinin değeri de o kadar yüksek olur.

Teşekkürler. Ben de skin almak istiyordum lakin yanlış biliyormuşum demek ki. 1 skin alıp sonra skini sınırsız süre kullanıyoruz diye biliyordum.
Sınırsız kullanıyorsun zaten. Kasadan çıkarken rastgele şansına göre aşınma seviyeleri değişiyor. Kullandıkça eskime gibi bir durum yok.

Skinlerin aşınma, yıpranma dereceleri. Mesela eskimiş silah çok fazla yıpranmış olur skin neredeyse 4'te 1'i gözükür. Ama kasadan nasıl çıkıyorsa öyle kalır mesela görevde kullanılmış çıktıysa bin tur da oynasan eskimez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı