Onlinler Hectopat Katılım 8 Mart 2014 Mesajlar 13 7 Ocak 2015 #1 Oyunu satın aldım sorunsuz oynuyorum. Fakat anlayamadığım olay KUTU düşmüyor. Steam ile satın aldım. Herkes pazar muhabbeti yapıyor fakat ben pazar nedir göremedim, zaten her silah var pazara ne gerek var ? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2015
Oyunu satın aldım sorunsuz oynuyorum. Fakat anlayamadığım olay KUTU düşmüyor. Steam ile satın aldım. Herkes pazar muhabbeti yapıyor fakat ben pazar nedir göremedim, zaten her silah var pazara ne gerek var ?
Xen Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 1.847 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #2 Her oyun sonunda şansına düşüyor diye biliyorum. Sadece kutu değil silah skini falanda düşüyor.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2015 #3 Pazara Steam Topluluk menüsünden ulaşabilirsin, orada ücretli item alıp satabilirsin.