İrfan Berkcan Tuyner Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #1 HDD belleğimle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü diğer oyunlarımı açıyor. Oyunu kaldırıp tekrar indirdim yine aynı sorun. Yyuna girerken sadece şu küçük Error kutusu çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2017
HDD belleğimle ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü diğer oyunlarımı açıyor. Oyunu kaldırıp tekrar indirdim yine aynı sorun. Yyuna girerken sadece şu küçük Error kutusu çıkıyor.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #2 Orjinal olan oyun, Steam klasöründedir. Oyun korsan. Oyunu orjinal alın. @Recep Baltaş @MF Artı 0 Eksi
KS KS İrfan Berkcan Tuyner Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #3 Oyunum orjinal oyun ssd deydi hdd ye taşıdım yükleme klasörünü çalışıyordu geçen gün böyle bir sorunla karşılaştım. Artı 0 Eksi
Oyunum orjinal oyun ssd deydi hdd ye taşıdım yükleme klasörünü çalışıyordu geçen gün böyle bir sorunla karşılaştım.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #4 Oyun dosyalarında bir sorun olabilir. Oyunun dosyalarını doğruların. Artı 0 Eksi
KS KS İrfan Berkcan Tuyner Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2017 #5 Oyun dosyalarını doğruladım hatta sildim tekrar yükledim yine aynı sorun. Artı 0 Eksi