salihsirnac Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 70 25 Ocak 2025 #1 CS:GO legacy başarımları nasıl kapatabilirim?
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.559 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 25 Ocak 2025 #2 salihsirnac dedi: CS:GO legacy başarımları nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam da oyun ayarları- oyun içi Steam ara yüzünü kapat. Veya bildirimleri devre dışı bırak. Artı 0 Eksi
salihsirnac dedi: CS:GO legacy başarımları nasıl kapatabilirim? Genişletmek için tıkla... Steam da oyun ayarları- oyun içi Steam ara yüzünü kapat. Veya bildirimleri devre dışı bırak.
KS KS salihsirnac Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 70 25 Ocak 2025 #3 Scania R730 v8 dedi: Steam da oyun ayarları- oyun içi Steam ara yüzünü kapat. Veya bildirimleri devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Steam'den kurmadım Client ile kurdum mesaj olarak başarımlar geliyor ve geldiğinde drop yiyorum Artı 0 Eksi
Scania R730 v8 dedi: Steam da oyun ayarları- oyun içi Steam ara yüzünü kapat. Veya bildirimleri devre dışı bırak. Genişletmek için tıkla... Steam'den kurmadım Client ile kurdum mesaj olarak başarımlar geliyor ve geldiğinde drop yiyorum
Scania R730 v8 Decapat Katılım 17 Şubat 2024 Mesajlar 1.559 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer İzmir/Aliağa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar İşleri 25 Ocak 2025 #4 salihsirnac dedi: Steam'den kurmadım Client ile kurdum mesaj olarak başarımlar geliyor ve geldiğinde drop yiyorum Genişletmek için tıkla... Orada bir yerler de vardır oyun içi arayüzü kapat diye Steam'e özgü bir şey değil bu veya başarım bildirimlerini kapat de. Artı 0 Eksi
salihsirnac dedi: Steam'den kurmadım Client ile kurdum mesaj olarak başarımlar geliyor ve geldiğinde drop yiyorum Genişletmek için tıkla... Orada bir yerler de vardır oyun içi arayüzü kapat diye Steam'e özgü bir şey değil bu veya başarım bildirimlerini kapat de.