CS:GO (legacy versiyon) sunucular nasıl aratılır?

Majj

Femtopat
Daha fazla  
Eski versiyonu betalar kısmından seçip oyuna girebiliyorum. Fakat sadece farklı sitelerden ( tsarvar.com ve gs4u.net) topluluk sunucuları üzerinden Online oynayabiliyorum. Kendim oyun içerisinden eski versiyona uyumlu sunucuları aratamıyorum. Bunun bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yok. CS:GO ile CS2 sunucularını ayırmıyor masterservers. Eğer CS:GO eski sürümlerine rekabetçi oynamak istiyorsan bazı topluluklar var oralara girebilirsin.
Counter-Strike: Restored — Happy gaming in CS:GO 2016! şu anda 2017'yi test ediyorlar eldivenli sürümü.

Bildiğim kadarıyla artık yok, bence CS 1.6 ya geç emin ol ki legacyden daha fazla eğlenebilirsin

CS 1.6'da hiç eğlenceli bir rekabet ortamı yok. Oyun 25 yıllık olunca her yeri ezberlenmiş olduğundan ya wallbang yiyorsun ya da aklının almayacağı yerlere pusup vuruyorlar seni.

CS 1.6'da hiç eğlenceli bir rekabet ortamı yok. Oyun 25 yıllık olunca her yeri ezberlenmiş olduğundan ya wallbang yiyorsun ya da aklının almayacağı yerlere pusup vuruyorlar seni.

Evet hocam map konusunda wallbang, pusma gibi konularda haklısınız fakat eğlenceli bir rekabet ortamı gayet var, klanlar arası turnuvalar oluyordu en son oynadığımda

Maalesef yok. CS:GO ile CS2 sunucularını ayırmıyor masterservers. Eğer CS:GO eski sürümlerine rekabetçi oynamak istiyorsan bazı topluluklar var oralara girebilirsin.
Counter-Strike: Restored — Happy gaming in CS:GO 2016! şu anda 2017'yi test ediyorlar eldivenli sürümü.
Whitelist kuralları fazla katı ve karşılayamıyorum. Önerin için teşekkürler.

Bildiğim kadarıyla artık yok, bence CS 1.6 ya geç emin ol ki legacy den daha fazla eğlenebilirsin
valla ben legacy versiyonu çok seviyorum ve 1.6 ile source versiyonlarını çok sevmiyorum. yine de önerin için teşekkürler.

Evet hocam map konusunda wallbang, pusma gibi konularda haklısınız fakat eğlenceli bir rekabet ortamı gayet var, klanlar arası turnuvalar oluyordu en son oynadığımda

En son ne zaman oynadınız? Ben hala aktif oynuyorum ve eski ortamlar öleli yıllar oluyor.

Selam, CS:GO legacy de envanter açmak veya sunuculara girmenin bir yolu var öncelikle oyun dosyalarına girip Steam.inf diye araştırıyoruz sonra 2 dosya çıkıyor ikisini de açıp 2000511 olan kodu kopyalayıp kodu 1575 olan dosyanın 1575'ini silip 2000511 kodunu yapıştırıyoruz ve artık envanter kullanıp topluluk sunucularına giriyoruz; çözüldü işaretlerinin sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı