CS:GO level atladığımda drop düşürmüyor

Sarac_66

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da seviye anladığımız da drop düşüyor diye biliyorum. Ama bana nedense şu ana kadar 5 tane düştü ve levelim 20. bilen varsa yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO'da seviye anladığımız da drop düşüyor diye biliyorum. Ama bana nedense şu ana kadar 5 tane düştü ve levelim 20. bilen varsa yazsın.

Her hafta droplar yenileniyor her hafta 1 level atlaman lazım o yüzden abartmana gerek yok.

1 haftada 5 kere level atlasanda bir kere drop düşer 10 kere level atlasanda 1 kere level atlasanda. Her çarşamba yenilenir.

Benim de pek bir bilgim yok ama CS:GO'da haftada sadece 3 kasa düşürebilirsiniz diye biliyorum ilk 2 3 saat de veriyor ikincisi 2 3 gün de sonuncusuda 5 6 gün olması lazım.

Zaten her level 5000XP degil miydi? Istedigim kadar level atlasam bir şey olmaz.

Evet lakin bu mantıkla insanlar çok fazla drop düşürebiliyor. Oyunda bunu istemiyor o yüzden haftada 1 adet skin veya grafiti düşürme şansınız var.

Özür yanlış yazmışım eşya ve sprey düşmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…