CS:GO level seçkin varken CS2'de yine almak gerekir mi?

ScorpionPower

Hectopat
Selam. Ben 3-4 yıl önceki bir Steam hesabımı buldum ve bu hesapda 125 saat CS:GO oynamış doğal olarak da eski kuralla 21 level olduktan sonra seçkin hesaba evrilmiştim. Şimdi yine de seçkin etkin yazıyor oyunda. Ben CS2 çıkdıktan sonra seçkin almalıyım mı? Bilgili arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

Bende 21 level olunca almıştım, gerek olmaz.

3-4 yıl öncesinde seçkin muhabbeti yoktu, oyunu satın aldıysan zaten seçkin oluyordun. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.

3-4 yıl öncesinde seçkin muhabbeti yoktu, oyunu satın aldıysan zaten seçkin oluyordun. Ekstra bir şey yapmana gerek yok.
2018'de CSGO bedava olmadan önce öyleydi. Birkaç yıl içinde de 21 levele ulaşıp Prime almayı kaldırdılar. RDR2 ve God of War'un çıktığı tarihten bahsediyoruz. 2018.

2018'de CSGO bedava olmadan önce öyleydi. Birkaç yıl içinde de 21 levele ulaşıp Prime almayı kaldırdılar. RDR2 ve God of War'un çıktığı tarihten bahsediyoruz. 2018.
Benim 2020'den sonra zaman algım baya kırılmış, benim için 3-4 yıl öncesi hala 2016 2017 kusura bakmayın.

Counter-Strike 2 güncelleme olarak geliyor. Ayrı bir daha satın almaya gerek kalmayacaktır. EA gibi para sevdalısı firmalar olsa yeni ayrı oyun olarak satarlardı. Yeniden seçkin almak gerekirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…