P Pcisleripc Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 78 18 Aralık 2019 #1 Siteye 8 dolarlık item verdim. Fakat hala bakiye yüklenmedi ne yapabilirim ?
M mustafabasarn006 Hectopat Katılım 10 Aralık 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2019 #2 Takas olarak göndermişsin. Genelde en az 1 saat sonra bakiye güncelleniyor diye biliyorum.
P Pcisleripc Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 78 18 Aralık 2019 #3 mustafabasarn006 dedi: Takas olarak göndermişsin. Genelde en az 1 saat sonra bakiye güncelleniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım güncellerler. Ucuz bütçeli önerebileceğiniz kasa var mı?
mustafabasarn006 dedi: Takas olarak göndermişsin. Genelde en az 1 saat sonra bakiye güncelleniyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Umarım güncellerler. Ucuz bütçeli önerebileceğiniz kasa var mı?
furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 18 Aralık 2019 #4 Pcisleripc dedi: Umarım güncellerler. Ucuz bütçeli önerebileceğiniz kasa var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel bıçaklar katlamıştım orda, link atmak yasak değilse kendi kasalarımdan atabilirim bir kaç tane?
Pcisleripc dedi: Umarım güncellerler. Ucuz bütçeli önerebileceğiniz kasa var mı? Genişletmek için tıkla... Güzel bıçaklar katlamıştım orda, link atmak yasak değilse kendi kasalarımdan atabilirim bir kaç tane?
P Pcisleripc Hectopat Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 78 18 Aralık 2019 #5 furkanharrower dedi: Güzel bıçaklar katlamıştım orda, link atmak yasak değilse kendi kasalarımdan atabilirim bir kaç tane? Genişletmek için tıkla... Atabilirseniz çok iyi olur. Desteğe ticket attım. Trade yaptığım kişi yanlış diyorlar. Bu nasıl olur direk siteleri üzerinden yaptım. Son düzenleme: 18 Aralık 2019
furkanharrower dedi: Güzel bıçaklar katlamıştım orda, link atmak yasak değilse kendi kasalarımdan atabilirim bir kaç tane? Genişletmek için tıkla... Atabilirseniz çok iyi olur. Desteğe ticket attım. Trade yaptığım kişi yanlış diyorlar. Bu nasıl olur direk siteleri üzerinden yaptım.
furkanharrower Kilopat Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 679 Çözümler 2 19 Aralık 2019 #6 Pcisleripc dedi: Atabilirseniz çok iyi olur. Desteğe ticket attım. Trade yaptığım kişi yanlış diyorlar. Bu nasıl olur direk siteleri üzerinden yaptım. Genişletmek için tıkla... CSGO p2p mi yaptın? eğer öyle yaptıysan ve itemi yanlış kişiye attıysan geri alamassın geçmiş olsun.
Pcisleripc dedi: Atabilirseniz çok iyi olur. Desteğe ticket attım. Trade yaptığım kişi yanlış diyorlar. Bu nasıl olur direk siteleri üzerinden yaptım. Genişletmek için tıkla... CSGO p2p mi yaptın? eğer öyle yaptıysan ve itemi yanlış kişiye attıysan geri alamassın geçmiş olsun.