CS:GO lobide FPS sorunu

Makaleler
1
Yer
Pripyat
Sanırım bu sorun çoğu kişinin başına gelmiş ama kesin çözümü bulan olmamış. Ana menüde takılırken normal, tek başıma oyuna girdiğimde normal ama arkadaşımı lobiye davet ettiğim zaman arkadaşımın mikrofonu kapalı olmasına rağmen FPS değerim 1'i görüyor. Oyunu bulduğunda hazır butonuna basmayı bırakın eşleşmeyi başlatamıyorum bile. Garip olan ise sistemi iyi olan adamda sistemi kötü olan adamda yaşıyor bazıları ise hiç denk gelmiyor. Oyunu bulduğunda o yeşil butona 40 kere tıklıyorum eğer şansıma girerse yükleme ekranında ve oyun içinde FPS değeri düzeliyor. Kısacası lobiye kimseyi davet edemez oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu silip yeniden kurmayı denediniz mi hiç?
Aslında yüklü değildi bile. Şu yeni FPS artıran Beta güncellemesini denemek için indirdim. Aklıma gelmişken Beta'dan çıkıp deneyim bide belki düzelir. Maalesef işe yaramadı.
Arkadaşlar çözdüm sorunu arkada çalışan uygulamalardan birisi sebep oluyormuş. Flux, Lightshot ve Fraps uygulamalarını kapattığımda düzeldi. Eğer bu konuyu sonradan okuyan olursa ve arkada bu tarz uygulamalar çalışıyorsa kapatmayı deneyebilir.

Son düzenleme:
Hocam sorun çoğu kişide var maalesef. Ben de 100 FPS alırken 20-30 alıyorum(Lobide.).
Hocam özellikle oyuna girerken eğer kullanıyorsanız Flux uygulamasını kapatın. Ben bu şekilde çözdüm. Ya da monitör renkleriyle oynayan başka bir uygulama açıksa kapatmayı deneyebilirsiniz. Ben imleci bile hareket ettiremiyordum şu an lobide 20-30 FPS alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…