Çözüldü CS:GO lobilerden davet gelmiyor ve maç arayanlarda çok az kişi görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CyberiAn

Hectopat
Daha fazla  
Konu başlığında da belirttiğim gibi, özellikle son 3 aydır lobilerden davet gelmiyor. Maç arayanlara da baktığımızda ise ya hiç kimse olmuyor ya da 3 5 kişi oluyor. Sonrasında ufak bir güncelleme ile bu sorunu çözüyorlar. 3 ya da 4 gün geçtikten sonra yine aynı sorun oluyor ve uzun süre düzelmiyor. Takip ettiğim kadarıyla 3 aydır durum böyle.

Çok daha ilginç olanı ise bu CS:GO ve oyuncular için çok çok ciddi ve sıkıntılı bir problem olmasına rağmen hiçbir internet sitesinde hiçbir açıklama olmadığı gibi, hiçbir oyuncu da bu konuyu internet sitelerinde sormamış. Ben en sonunda dayanamadım ve soruyorum.

Çözüm
Arkadaşlar ben sorunu çözdüm.
Yeni hesap satın aldım. Güven faktörü yeşil. Güven faktörünün yeşil olmasıda yetmez daha da arttırmak lazım güveni. Her gün 10 adet ower wach ve pazarda alım ve satımlar yaptım. Şimdi ise 1 dk içinde maç buluyor.
Araştıracak arkadaşlar için yazıyorum. Güven faktörünüzün yeşil olması yetmez. Her yeşil olan yüksek değil. Bol bol ow ve pazar işlemi yapın.

Ancak güven faktörünüz kırmızı olduysa geçmiş olsun. Boşuna ow yapmak ya da beğeni almak ya da yorum almakla uğraşmayın. Hile açtıysanız zor düzelir...
Seçkin misiniz? Ve rankınız nedir?
Evet seçkinim. 2500 saat üzeri oynamam var. Rankım çift keleş. Bu sorun yeni bir sorun değil. 3 aydır arada sırada düzelsede değişmeyen bir sorun. Oyun içinde 100 lerce kişi ile görüştüm. Bir çok insan bu sorunu yaşıyor. Serverlarda arıza olabilir yada oyun çökmüş olabilir. Yada başka birşey. Umarım kalıcı olarak çözerler. Ben daha çok bu siteye giren cs go oyuncularının fikirlerini dinleyip, sizlerinde aynı sorunları yaşayıp yaşamadığınızı öğrenip varsa çözümlerinizi dinlemek isterim. Bu konu 1 gün sorun yaşadım diye açılan bir konu değil. En az 3 aydır cs go da yaşanan bir sorun ve bunu tek yaşayan ben değilim

Dönem dönem güncelleme yaparak çözüyorlar bu sorunu. 15 20 gündür tekrar başladı bu sorun. Bütün forumlarda yazmışlar insanlar. Sunucularda sorun var diye. Ama ne yazikki çözüm yok. Beklemekten başka...

Kanka benim de 2.5 k saatim var 2016 beri oynuyorum ve inan bana ilk aldığımdan beri olan bir sorun bu. Panoroma UI'den sonra daha da sıklaştı ama sürekli olan bir problem bazen oluyor bazen olmuyor saati saatine değişiyor. Problem olduğunda da hiç Türk lobisi olmuyor hep Ukrayna Rusya'dan falan istek geliyor. Çözümü yok yüksek ihtimalle çözülmeyecek de.

Arkadaşlar ben sorunu çözdüm.
Yeni hesap satın aldım. Güven faktörü yeşil. Güven faktörünün yeşil olmasıda yetmez daha da arttırmak lazım güveni. Her gün 10 adet ower wach ve pazarda alım ve satımlar yaptım. Şimdi ise 1 dk içinde maç buluyor.
Araştıracak arkadaşlar için yazıyorum. Güven faktörünüzün yeşil olması yetmez. Her yeşil olan yüksek değil. Bol bol ow ve pazar işlemi yapın.

Ancak güven faktörünüz kırmızı olduysa geçmiş olsun. Boşuna ow yapmak ya da beğeni almak ya da yorum almakla uğraşmayın. Hile açtıysanız zor düzelir...

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…