fqtih Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #21 fqtih dedi: Hocam iyi bir SSD'im var zaten güç kaynağı elimdeki yeterli olmaz mı acaba? Çok teşekkürler bu arada benimle uğraştığınız için. Genişletmek için tıkla... Elimdekk PSU'nun üzerinde 400W peak yazıyor yeteri olur mu acaba? pear01 dedi: Hocam elinizde ki güç kaynağı çok da kaliteli değil SSD almayıp RAM'i 2X yaparsanız CS:GO düşük ayarda 150 FPS alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler.
fqtih dedi: Hocam iyi bir SSD'im var zaten güç kaynağı elimdeki yeterli olmaz mı acaba? Çok teşekkürler bu arada benimle uğraştığınız için. Genişletmek için tıkla... Elimdekk PSU'nun üzerinde 400W peak yazıyor yeteri olur mu acaba? pear01 dedi: Hocam elinizde ki güç kaynağı çok da kaliteli değil SSD almayıp RAM'i 2X yaparsanız CS:GO düşük ayarda 150 FPS alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam çok teşekkürler.
Rapidly Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 617 Çözümler 2 2 Eylül 2022 #22 pear01 dedi: Hocam elinizde ki güç kaynağı çok da kaliteli değil ssd almayıp rami 2x yaparsanız cs go düşük ayarda 150 fps alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 3000g sisteme Psu çokda önemi değil gibi. fqtih dedi: Elimdekk PSU'nun üzerinde 400W peak yazıyor yeteri olur mu acaba? Tamamdır hocam çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeter de artar.
pear01 dedi: Hocam elinizde ki güç kaynağı çok da kaliteli değil ssd almayıp rami 2x yaparsanız cs go düşük ayarda 150 fps alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 3000g sisteme Psu çokda önemi değil gibi. fqtih dedi: Elimdekk PSU'nun üzerinde 400W peak yazıyor yeteri olur mu acaba? Tamamdır hocam çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yeter de artar.
fqtih Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #23 Rapidly dedi: 3000G sisteme PSU çok da önemi değil gibi. Yeter de artar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bana çok yardımınız dokundu teşekkür ederim.
Rapidly dedi: 3000G sisteme PSU çok da önemi değil gibi. Yeter de artar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır bana çok yardımınız dokundu teşekkür ederim.
pear01 Decapat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 2 Eylül 2022 #24 Rapidly dedi: 3000g sisteme Psu çokda önemi değil gibi. Yeter de artar. Genişletmek için tıkla... Hocam ileriye dönük bir sistem olması için o psuyu önerdim. Yoksa 3000g 200w psu ile de çalışır.
Rapidly dedi: 3000g sisteme Psu çokda önemi değil gibi. Yeter de artar. Genişletmek için tıkla... Hocam ileriye dönük bir sistem olması için o psuyu önerdim. Yoksa 3000g 200w psu ile de çalışır.
fqtih Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #25 pear01 dedi: Hocam ileriye dönük bir sistem olması için o PSU'yu önerdim. Yoksa 3000G 200W PSU ile de çalışır. Genişletmek için tıkla... Hocam ileriye dönük olmasına gerek yok. Beni 3-4 yıl götürse yeterlidir.
pear01 dedi: Hocam ileriye dönük bir sistem olması için o PSU'yu önerdim. Yoksa 3000G 200W PSU ile de çalışır. Genişletmek için tıkla... Hocam ileriye dönük olmasına gerek yok. Beni 3-4 yıl götürse yeterlidir.