Monitör dahil bir sistem lazım. CS:GO LoL Valorant gibi oyunları en düşük ayarlarda 90-100FPS vermesi yeterli bütçe belirlemedim en düşük fiyatlı sistemi tavsiye ederseniz sevinirim. Monitör 75 ya da 100Hz olursa daha iyi olur.
Hocam yaklaşık 1, 2 ay sonra CS2 çıkacak ve sistem gereksinimleri gözle görülür şekilde yükselecek. Yani CS2 için bir bilgisayar alsanız daha uygun olur.
O ekran kartı 60 70 FPS zor verir tahminimce. 8 GB RAM artık yeterli değil. CS GO için yeterli olabilir ama arkada discord gibi uygulamaları kullanamaz. Hem neye göre 80-100 Fps diyoruz. Adamın karşısında smoke ve molotof olunca ve FPS 50' ye düşünce dolaşırken verdiği 80-100 FPS' in anlamı kalmaz mesela.
Hocam yaklaşık 1, 2 ay sonra CS2 çıkacak ve sistem gereksinimleri gözle görülür şekilde yükselecek. Yani CS2 için bir bilgisayar alsanız daha uygun olur.
Onu bilemeyiz fakat benim attığım APU sistem daha performanslı ve daha ucuz hocam. Açıkçası oyunun optimizasyonu düzeltildi mi kesin bir bilgiye sahip değiliz. Bunun yerine ikinci el gt 1650 sistem falan bakılabilir.
Monitör hariç olursa 7000TL monitörle 9000 düşünüyorum muhtemelen APU sistem alacağım ancak 2. el DDR3 tarafında aynı güçte bir PC'yi 4000TL'ye alabilirim kafam çok karışık.