CS:GO M4A1 S vs MK18 (M4A4)

Zaten bende bot map i nde ısınma mapinde dendimbotların zırhı vardı atölye haritasının ismini hatırlamıyorum.

Tekrar bot mapi açıp dendim sonuçlar değişmedi M4A4 le M4A1s aynı hasarı veriyor.

Bende denedim.
Ama tam tersi oldu M4A4 uzaklığa göre headshot da daha az vururken, M4A1s aynı oldu.

C

O cross nasıl bakacağım bilmiyorum.
Kendim nokta kadar bir Cross'a sahibim.

Crosshair ayarlarına gel paylaş ya da içi aktar diye bir şeçenek var cross un olduğu ekranda ilk önce kodunu kopyalaya bas böylece kendi crossunun kodunu görceksin sonrasında kodu kopyala ve bir yere kaydet ve ardından benim kodumu kopyala ve yine o ekrana gel bu sefer benim cross kodumu oraya yapıştır ve içe aktar a bas budan sonra maç için de test et cross u test etikten sonra kendi crossuna benim crossum a yaptığın işlemi yap ve ardından bu cross un güzel olup olmamadığını söyle bu arada bir maça girden kastım bot map i

Bot açıp baktım Crosshair çok büyük Bot'un kafasını göremiyorum.

Laptop kullanıcısıyım 1080p desteği yok.

Ben de laptop kullanıyorum ama 1080p desteği var neyse ben size crossu anlatayım yürüdüğüm zaman açılıp kapanmıyor sadece ateş edilince açılıp kapanıyor ama çok fazla değil az açılıp kapanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…