3 319179 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #1 2 gündür sunucularda bir sorun mu var? Benim gibi maç bulamayan, davet etme kısmında oyuncu bulunamayan var mı? (Global'im.)
2 gündür sunucularda bir sorun mu var? Benim gibi maç bulamayan, davet etme kısmında oyuncu bulunamayan var mı? (Global'im.)
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #2 Search max ping kaç?
3 319179 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #3 xBuLuTx dedi: Search max ping kaç? Genişletmek için tıkla... Her zaman ki gibi 60-70 ping temiz...
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 17 Şubat 2022 #4 Oyun arayan oyuncular kısmı gözükmüyorsa bu genel sorun oluyor genelde. Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us
Oyun arayan oyuncular kısmı gözükmüyorsa bu genel sorun oluyor genelde. Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us
xBuLuTx Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 2.306 Çözümler 9 Yer El Celler de Can Roca Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #5 319179 dedi: Her zaman ki gibi 60-70 ping temiz... Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil hocam. mm_dedicated_search_maxping (x) komutunu soruyorum. Default değer 150dir eğer 60 70 gibi rakamlara çektiyseniz gayet normal.
319179 dedi: Her zaman ki gibi 60-70 ping temiz... Genişletmek için tıkla... Hayır öyle değil hocam. mm_dedicated_search_maxping (x) komutunu soruyorum. Default değer 150dir eğer 60 70 gibi rakamlara çektiyseniz gayet normal.
gesukalyoncu Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2022 #6 Güven faktörün düşmüş olabilir, Son zamanda parti üyesi yasaklama uyarısı geldi m?
3 319179 Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 401 Çözümler 2 17 Şubat 2022 #7 xBuLuTx dedi: Hayır öyle değil hocam. mm_dedicated_search_maxping (x) komutunu soruyorum. Default değer 150dir eğer 60 70 gibi rakamlara çektiyseniz gayet normal. Genişletmek için tıkla... Değeri arttırdım sorunu düzeltmeye çalışmak adına. O kadar hakimiz reis oyuna global'im gesukalyoncu dedi: Güven faktörün düşmüş olabilir, Son zamanda parti üyesi yasaklama uyarısı geldi m? Genişletmek için tıkla... Güven faktörüm düşük değil ayrıca düşük olsa bile sol kısımda hiç kimseyi görmemen hiç mantıklı değil. armas dedi: Oyun arayan oyuncular kısmı gözükmüyorsa bu genel sorun oluyor genelde. Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünüyorum. Yaşayan var mı öğrenmek istedim.
xBuLuTx dedi: Hayır öyle değil hocam. mm_dedicated_search_maxping (x) komutunu soruyorum. Default değer 150dir eğer 60 70 gibi rakamlara çektiyseniz gayet normal. Genişletmek için tıkla... Değeri arttırdım sorunu düzeltmeye çalışmak adına. O kadar hakimiz reis oyuna global'im gesukalyoncu dedi: Güven faktörün düşmüş olabilir, Son zamanda parti üyesi yasaklama uyarısı geldi m? Genişletmek için tıkla... Güven faktörüm düşük değil ayrıca düşük olsa bile sol kısımda hiç kimseyi görmemen hiç mantıklı değil. armas dedi: Oyun arayan oyuncular kısmı gözükmüyorsa bu genel sorun oluyor genelde. Steam Status Is Steam Down? Current status of the Steam client, Steam store, Steam community, Counter-Strike 2 and Dota 2. steamstat.us Genişletmek için tıkla... Ben de böyle düşünüyorum. Yaşayan var mı öğrenmek istedim.