CS:GO Maç Bulmama Sorunu

Makaleler
3
Arkadaşlar, CS:GO'da maç bulmuyor. Aynı problem arkadaşlarımda da var. 17 Ağustos cuma günü gelen güncellemeden sonra hiç maç bulmuyor.

Lobide insanlar olmuyor, maç bulsa bile Prime olmayanlar geliyor. 36 Level'im, 3 madalyam var, güven faktörüm yüksek. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

(CS:GO'yu sildim tekrar yükledim, dosyaları doğruladım.)

55555555555555.png

Arkadaşlarında da olmuyorsa oyunla alakalı bir sorun olabilir. Başka bir zaman tekrar deneyin. Sanırım başka söyleyebilecek bir şeyim yok.

Arkadaşlarınızla takım kurup tekrar deneyin derim. Normalde solo girince bazen hiç bulmuyor veya çok bekletebiliyor.

Arkadaşlar, CS:GO'da maç bulmuyor. Aynı problem arkadaşlarımda da var. 17 Ağustos cuma günü gelen güncellemeden sonra hiç maç bulmuyor.

Lobide insanlar olmuyor, maç bulsa bile Prime olmayanlar geliyor. 36 Level'im, 3 madalyam var, güven faktörüm yüksek. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

(CS:GO'yu sildim tekrar yükledim, dosyaları doğruladım.)

Eki Görüntüle 644240
takım kurup tekrar gir ya da bir lobiye katıl. Ben arkadaşlarımla giriyorum 1 dakika içinde buluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı