Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Temmuz 2022 #1 Ping değerlerim normal, ölüm maçı vs buluyorum. Rekabetçi ve yoldaş bulamıyorum. Sizde durum nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022
OrkunErkmen Kilopat Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 216 24 Temmuz 2022 #2 Anında bulamazsınız zaten. Ne kadar bekliyorsunuz rekabetçide mesela? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
S Sen sor knk Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 1 24 Temmuz 2022 #3 Bende de olmuştu ne kadar beklesem de bulmuyordu. 1- Dosyaları doğrulamayı dene. 2- CS:GO appmanifest dosyasını değiştirip dene. 3- Sil yükle. Bunları yapınca çözüldü ama hangisinde çözüldü onu bilemem 2 hafta falan maç bulamamıştım banlandım sanmıştım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
Bende de olmuştu ne kadar beklesem de bulmuyordu. 1- Dosyaları doğrulamayı dene. 2- CS:GO appmanifest dosyasını değiştirip dene. 3- Sil yükle. Bunları yapınca çözüldü ama hangisinde çözüldü onu bilemem 2 hafta falan maç bulamamıştım banlandım sanmıştım.
KS KS Y yesososo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 4.046 Makaleler 3 Çözümler 12 24 Temmuz 2022 #4 OrkunErkmen dedi: Anında bulamazsınız zaten. Ne kadar bekliyorsunuz rekabetçide mesela ? Genişletmek için tıkla... Hocam 1000 saatim var, uzun süre bekliyorum Sen sor knk dedi: Bende de olmuştu ne kadar beklesem de bulmuyordu. 1-dosyaları doğrulamayı dene. 2-csgo appmanifest dosyasını değiştirip dene 3-sil yükle Bunları yapınca çözüldü ama hangisinde çözüldü onu bilemem 2 hafta falan maç bulamamıştım banlandım sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama aklıma gelmemişti, sorun çözüldü. Çözülmemiş Son düzenleme: 24 Temmuz 2022 Artı 0 Eksi
OrkunErkmen dedi: Anında bulamazsınız zaten. Ne kadar bekliyorsunuz rekabetçide mesela ? Genişletmek için tıkla... Hocam 1000 saatim var, uzun süre bekliyorum Sen sor knk dedi: Bende de olmuştu ne kadar beklesem de bulmuyordu. 1-dosyaları doğrulamayı dene. 2-csgo appmanifest dosyasını değiştirip dene 3-sil yükle Bunları yapınca çözüldü ama hangisinde çözüldü onu bilemem 2 hafta falan maç bulamamıştım banlandım sanmıştım. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulama aklıma gelmemişti, sorun çözüldü. Çözülmemiş