memolo Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #1 CS:GO oynarken bazen maça geç bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Time out yiyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ağustos 2023
CS:GO oynarken bazen maça geç bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Time out yiyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.563 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #2 memolo dedi: CS:GO oynarken bazen maça geç bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Time out yiyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Bu aralar bende de sıkıntılı anlayamadım. Artı 0 Eksi
memolo dedi: CS:GO oynarken bazen maça geç bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Time out yiyorum. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Genişletmek için tıkla... Bu aralar bende de sıkıntılı anlayamadım.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.954 Makaleler 2 Çözümler 24 16 Ağustos 2023 #3 +Cl_forcepreload 1 başlangıca yapıştır bunu haritaları lobideyken indirmeye başlıyor. Onun dışında bu ayarı en sola çekebilirsin 25 ms. Artı 0 Eksi
+Cl_forcepreload 1 başlangıca yapıştır bunu haritaları lobideyken indirmeye başlıyor. Onun dışında bu ayarı en sola çekebilirsin 25 ms.
KS KS memolo Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #4 Muhterem Musti dedi: Bu aralar bende de sıkıntılı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Livo dedi: +Cl_forcepreload 1 başlangıca yapıştır bunu haritaları lobideyken indirmeye başlıyor. Onun dışında bu ayarı en sola çekebilirsin 25 ms. Eki Görüntüle 1905346 Genişletmek için tıkla... Hocam başlangıç derken nereyi kastettiniz? Artı 0 Eksi
Muhterem Musti dedi: Bu aralar bende de sıkıntılı anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Livo dedi: +Cl_forcepreload 1 başlangıca yapıştır bunu haritaları lobideyken indirmeye başlıyor. Onun dışında bu ayarı en sola çekebilirsin 25 ms. Eki Görüntüle 1905346 Genişletmek için tıkla... Hocam başlangıç derken nereyi kastettiniz?
Muhterem Musti Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.563 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Ağustos 2023 #5 memolo dedi: Teşekkürler. Hocam başlangıç derken nereyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... é tuşu var sol üstte oraya demek istedi herhalde. Yani konsol. Artı 0 Eksi
memolo dedi: Teşekkürler. Hocam başlangıç derken nereyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... é tuşu var sol üstte oraya demek istedi herhalde. Yani konsol.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.954 Makaleler 2 Çözümler 24 16 Ağustos 2023 #6 memolo dedi: Teşekkürler. Hocam başlangıç derken nereyi kastettiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS memolo Decapat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 Livo dedi: +Cl_forcepreload 1 başlangıca yapıştır bunu haritaları lobideyken indirmeye başlıyor. Onun dışında bu ayarı en sola çekebilirsin 25 ms. Eki Görüntüle 1905346 Genişletmek için tıkla... Muhterem Musti dedi: É tuşu var sol üstte oraya demek istedi herhalde. Yani konsol. Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerineymiş hocam. Livo dedi: Eki Görüntüle 1905624 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Livo dedi: Eki Görüntüle 1905624 Genişletmek için tıkla... Bir de arada bir donuyor sonra geliyor bu konu hanndında bir bilgin var mı? Son düzenleme: 21 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Livo dedi: +Cl_forcepreload 1 başlangıca yapıştır bunu haritaları lobideyken indirmeye başlıyor. Onun dışında bu ayarı en sola çekebilirsin 25 ms. Eki Görüntüle 1905346 Genişletmek için tıkla... Muhterem Musti dedi: É tuşu var sol üstte oraya demek istedi herhalde. Yani konsol. Genişletmek için tıkla... Başlatma seçeneklerineymiş hocam. Livo dedi: Eki Görüntüle 1905624 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Livo dedi: Eki Görüntüle 1905624 Genişletmek için tıkla... Bir de arada bir donuyor sonra geliyor bu konu hanndında bir bilgin var mı?