CS:GO maça girerken donuyor

MichealScofield

Kilopat
Arkadaşlar RX6600 ve Ryzen 5 5600 içeren bir sistemim var. CS:GO maça girerken 1 dakikalık bir donuyor ve oyun kilitleniyor. Bilgisayar kendi komutlarına tepki veriyor ancak CS:GO'da tık yok. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar RX6600 ve Ryzen 5 5600 içeren bir sistemim var. CS:GO maça girerken 1 dakikalık bir donuyor ve oyun kilitleniyor. Bilgisayar kendi komutlarına tepki veriyor ancak CS:GO'da tık yok. Ne yapabilirim?
ALT+F4 zaten işe yaramıyor CS:GO'da. Oyun yüklenirken herkeste donuyor. Sıkıntı edeceğiniz bir şey değil benec.

Evet.

Oyunun yanıt vermemesi normal değil bence. Alt+F4 dahi işe yaramıyor.
Hocam zaten yüklenme ekranında herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok oyun verileri alınıyor kısmına kadar takılabilir ondan sonra sizi oyuna atar zaten. Nasıl bir işlem yapmak istiyorsunuz map yüklenirken, ayırca cs go da alt+f4 çalışmıyor hocam

Hocam merhaba aynı sorun bende de var sistemin aynısı var ek olarak 32 GB RAM'im var yine de aldığınız hatayı alıyorum çözüme kavuştu mu sorununuz.@MichealScofield

Hocam merhaba aynı sorun bende de var sistemin aynısı var ek olarak 32 GB RAM'im var yine de aldığınız hatayı alıyorum çözüme kavuştu mu sorununuz.@MichealScofield
Hocam biraz araştırdım. Sorunu yaşayan onlarca kullanıcı varmış. Bilgisayarlardan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum ben. Oyunla alakalı olduğuna kanaat getirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı