Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 8 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar CS:GO ücretsiz olmuş. 80 TL'ye de mod gibi bir şey gelmiş. Bu modu parayla satın alanlar alıyor diye bir şey duydum. Deneyim dedim ama oyuna girerken şarkı bir anda duruyor. Biraz bekliyor ve sonrasında atıyor. Bu nasıl düzelir?
Arkadaşlar CS:GO ücretsiz olmuş. 80 TL'ye de mod gibi bir şey gelmiş. Bu modu parayla satın alanlar alıyor diye bir şey duydum. Deneyim dedim ama oyuna girerken şarkı bir anda duruyor. Biraz bekliyor ve sonrasında atıyor. Bu nasıl düzelir?
OlkyNs Decapat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 788 Makaleler 73 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Aralık 2018 #2 Hocam oyuna yakın zaman da güncelleme gelecek onu bekleyin. Şu an çoğu kişi de aynı sorunlar mevcut. Artı 0 Eksi
KS KS Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 10 Aralık 2018 #3 Ne zaman gelir bu güncelleme? Silinen üye dedi: Hocam oyuna yakın zaman da güncelleme gelecek onu bekleyin. Şu an çoğu kişi de aynı sorunlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm yok mu? Artı 0 Eksi
Ne zaman gelir bu güncelleme? Silinen üye dedi: Hocam oyuna yakın zaman da güncelleme gelecek onu bekleyin. Şu an çoğu kişi de aynı sorunlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözüm yok mu?