icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 27 Eylül 2023 #1 An itibarıyla CS:GO'da hiçbir şekilde maça giremiyorum. Rankım, seviyem gözükmüyor. Ayrıyeten CS2 Beta'ya girme seçeneği de kaldırılmış. Bende mi sorun var sadece?
An itibarıyla CS:GO'da hiçbir şekilde maça giremiyorum. Rankım, seviyem gözükmüyor. Ayrıyeten CS2 Beta'ya girme seçeneği de kaldırılmış. Bende mi sorun var sadece?
2 268227 Kilopat Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 2.897 Çözümler 25 27 Eylül 2023 #11 Kartos3 dedi: Bana hala CS2 daveti gelmedi ne yapabilirim? Rankım var. Dolayısıyla seçkin hesabım da var. Genişletmek için tıkla... Herkese aynı anda düşmüyor birazdan düşer. Steam indirmeleri kafayı yedi zaten, şu an berbat indirme hızları var Steam'de. Artı 0 Eksi
Kartos3 dedi: Bana hala CS2 daveti gelmedi ne yapabilirim? Rankım var. Dolayısıyla seçkin hesabım da var. Genişletmek için tıkla... Herkese aynı anda düşmüyor birazdan düşer. Steam indirmeleri kafayı yedi zaten, şu an berbat indirme hızları var Steam'de.