Arkadaşlar Steam hesabımda VAC ban olmamasına rağmen CS:GO'da ölüm maçı girdiğimde beni gerçek oyuncu olmayan botlarla olan bir maça atıyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözülür? Ayrıca botların isimlerinde bot... Yerine AVI gibi şeyler yazıyor.
Profillerini kontrol edebiliyorum fakat 0 Steam seviyesine sahip arkadaşı olan hesaplar çıkıyor ve profil resimleri çizim yani Valve kendi oluşturduğu botlar gibi. Hesabımın Seçkin olmaması veya CS 2 nin gelecek olması bunun sebebi olabilir mi? Son haftadır karşılaşıyorum.
Profillerini kontrol edebiliyorum fakat 0 Steam seviyesine sahip arkadaşı olan hesaplar çıkıyor ve profil resimleri çizim yani Valve kendi oluşturduğu botlar gibi. Hesabımın Seçkin olmaması veya CS 2 nin gelecek olması bunun sebebi olabilir mi? Son haftadır karşılaşıyorum.
cs2nin çıkacak olmasıyla alaksı yok ama hesabının prime olmamasıyla alakalı olabilir. Botların primeları varmıydı? kasalar bazen oyun süresi boyunca düşebiliyor belki çoğu kişinin yaptığı gibi paralı svlerde afk bırakmak yerine oyun lobilerinde afk bırakıyolardır (yanlış bilmiyorsam yakın zamanda valve bunu düzeltti)
Prime olup olmadıklarını sormamım nedeni afk bırakıp kasa/drop düşürmeye çalışan bir ton afk hesap var hala kaldırılmasına rağmen. steamden ss al f12-f11 yapıp (tuşu unuttum özür dilerim)
belli olmuyor galiba ama Hepsinin isimleri klasik nicknameler gibi ve büyük harfle başlayıp küçük harfle devam ediyor "Delta" gibi. Bu oyuncunun topluluk profilini görüntülemek istediğimde beni beni alakasız bir profile yönlendirdi