Çözüldü CS:GO Maça Girince Hata Vermeden Oyundan Atıyor

• Konuyu başlatan GKD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 5.775
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Oyuna giriyorum. Tam map açılıyor. 5, 4, 3, 2, 1 yazısı geçtikten sonra oyun ana menüye dönüyor. Nedir bunun çözümü? Bunlar da konsolda çıkan yazılar.

1522860688075.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu oyun içinden görüntü ayarları kısmında çoklu CPU kullanımı bölümünü etkinleştirerek çözdüm. Bu sorunu yaşayanlar bu şekilde halledebilir.
Technopat Sosyal'den araştırdım bunları deneyebilirsin:
Ekran kartı sürücülerini güncelle
Seçenekler/Görüntü/Cpu ile ilgili bir şey olucaktır onu devre dışı bırak.

Sorunu oyun içinden görüntü ayarları kısmında çoklu CPU kullanımı bölümünü etkinleştirerek çözdüm. Bu sorunu yaşayanlar bu şekilde halledebilir.

Çözüm

Şu çoklu CPU kullanımı ne dert bir ayar oldu. Ne çıkarsa o ayardan çıkıyor zaten. 🙃
CS GO işlemci bazlı bir oyun olduğu için muhtemelen o ayarı açmanız gerekiyor. Hem onu açarsanız biraz daha fazla FPS alabilirsiniz.

Şu çoklu CPU kullanımı ne dert bir ayar oldu. Ne çıkarsa o ayardan çıkıyor zaten. [emoji854]
CS GO işlemci bazlı bir oyun olduğu için muhtemelen o ayarı açmanız gerekiyor. Hem onu açarsanız biraz daha fazla FPS alabilirsiniz.
Ben zaten 2 ya da 3 aydır problem yaşıyorum. Bende ayar açık fakat fps drop sorunu yaşıyorum. Aynı zamanda ekran yırtılması yapıyor. Dikey eşitlemeyi açınca hepsi düzeliyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı