raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da maçlarımdan birini indirdim fakat .dem uzantısı olarak indirdi. Bu dosyayı nasıl açacağım?
Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da maçlarımdan birini indirdim fakat .dem uzantısı olarak indirdi. Bu dosyayı nasıl açacağım?
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 30 Haziran 2022 #2 Demonun ismini istediğiniz bir şey yapın, örneğin 1. Dosyayı csgo klasörünün içine atın. Oyuna girin ve konsola şunu yazın. playdemo 1.
Demonun ismini istediğiniz bir şey yapın, örneğin 1. Dosyayı csgo klasörünün içine atın. Oyuna girin ve konsola şunu yazın. playdemo 1.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 KenshiPochita dedi: Demonun ismini istediğiniz bir şey yapın, örneğin 1. dosyayı CS:GO klasörünün içine atın. Oyuna girin ve konsola şunu yazın. Playdemo 1. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şey yapmak istiyorum MP4 halinde kullanmak istiyorum videoyu çünkü edit programları .dem uzantıyı kabul etmiyor.
KenshiPochita dedi: Demonun ismini istediğiniz bir şey yapın, örneğin 1. dosyayı CS:GO klasörünün içine atın. Oyuna girin ve konsola şunu yazın. Playdemo 1. Genişletmek için tıkla... Hocam ben şey yapmak istiyorum MP4 halinde kullanmak istiyorum videoyu çünkü edit programları .dem uzantıyı kabul etmiyor.
xakii Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 273 Çözümler 5 30 Haziran 2022 #4 .dem oyunun tekrarıdır, oyunu sen kendin mp4 olarak kayıt etmen gerekiyor.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 30 Haziran 2022 #5 raster dedi: Hocam ben şey yapmak istiyorum MP4 halinde kullanmak istiyorum videoyu çünkü edit programları .dem uzantıyı kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna girip kayıt alman lazım.
raster dedi: Hocam ben şey yapmak istiyorum MP4 halinde kullanmak istiyorum videoyu çünkü edit programları .dem uzantıyı kabul etmiyor. Genişletmek için tıkla... Oyuna girip kayıt alman lazım.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #6 KenshiPochita dedi: Oyuna girip kayıt alman lazım. Genişletmek için tıkla... Peki maçın tekrarını oynatırken aynı zamanda recorderla kayıt alsam çözülür mü?
KenshiPochita dedi: Oyuna girip kayıt alman lazım. Genişletmek için tıkla... Peki maçın tekrarını oynatırken aynı zamanda recorderla kayıt alsam çözülür mü?
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 30 Haziran 2022 #7 raster dedi: Peki maçın tekrarını oynatırken aynı zamanda recorderla kayıt alsam çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Evet.
raster dedi: Peki maçın tekrarını oynatırken aynı zamanda recorderla kayıt alsam çözülür mü? Genişletmek için tıkla... Evet.
raster Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 997 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #8 KenshiPochita dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam iyi akşamlar.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 30 Haziran 2022 #9 raster dedi: Teşekkürler hocam iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz.