CS:GO maçtan atılma sebebiyle 1 hafta yasakladı

Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün banım kalktı. CS oynayayım biraz dedim ve takımdaki insanlar beni oyundan attı. Günün ilk maçıydı altını çiziyorum ilk maçıydı ve 7 gün ban yedim ban sebebi çok fazla maçtan atılmammış. Bu banı kaldırmanın bir yolu yok mu? Ban dediysem rekabetçi uzaklaştırması yanlış anlaşılma olmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaldırmanın yolu yok böyle bir ban yemen içinde önceki maçlarda da atılmış olman lazım üzerinden ne kadar süre geçtiği önemli değil girdiğin maçlardan ne sıklıkla atıldığınla ilgili.

Kaldırma gibi bir durum yok Valve senin bir şey yapmadığını anlarsa belki ama sanmam.
Hesabınız Prime değilse Prime alın böyle insanlar daha az geliyor.

7 gün beklicen boşuna ticket falan açma sorun ne olursa olsun kaldırmıyorlar. 7 gün yememek için ise uzun bir süre ceza yememen gerekiyor.

Hayır yok, 4 hafta boyunca tekrar atılmazsan bir sonraki atılışında 30 dakika beklersin sadece

Misal LoL'de 24 saatlik maç banın bitti ve sonraki gecikmeleri de hallettin. Sonraki maçta yine afk kalırsan 1 haftalık ceza var.

Kaldıramazsınız, sürenizin azalması için bir müddet ban yememeye çalışın.
Çok fazla oyundan atmak/atılmak,
Takım arkadaşlarına hasar vermek,
Oyundan ayrılmak,
Bağlantının kopması ardından 3 dakika içerisinde oyuna girememek.
bunlar ban yemene sebep olur.

İlk uyarı 30 dakika, 2 saat, 1 gün ve son olarak 1 hafta yersin. Sen oldukça zorlamışsın şansını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…