CS:GO majör bileti alınmalı mı?

DarlDixon

Hectopat
Bu biletle ne yapılır alınır mı? 181'tlik olanı aldım nasıl kullanılıyor bilmiyorum.

Zevk meselesi. Kupon oynuyorsun, tutarsa verdigi rozet silver sonra altin sonra diamond oluyor. Yatirimlik olayi yok, futbol bileti gibi duşun.

Son düzenleme:
Bileti aldıysanız takım seçiyorsunuz tahminde bulunuyorsunuz tutarsa madalyanın rengi değişiyor bronz Silver Gold diamond şekilleniyor. Ve maçlar bitince tutturusanız hatıra paketi veriyor.

Maç seçimleri yapmanız gerekmektedir bilirseniz jetonlar geliyor bunlarla hatıra paketi alabilirsiniz 3 adet hakkınız var. Hiç yatırımlık bir bilet türü değil en iyisi operasyon bileti.
Elinize sağlık hocam ben de bu bilgileri sizin önceki konunuzda öğrenmiştim zaten.

Bileti aldıysanız takım seçiyorsunuz tahminde bulunuyorsunuz tutarsa madalyanın rengi değişiyor bronz Silver Gold diamond şekilleniyor. Ve maçlar bitince tutturusanız hatıra paketi veriyor.

Peki tutmazsa biletde gidiyor mu o riske değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…