OP Satoru Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 CS:GO oyununda "fatal error"veriyor. YouTube'deki bütün her şeyi uyguladım Steam'i CS:GO'yu Revo'dan silip tekrar yükledim olmadı yardımcı olursanız sevinirim. 3 gündür oynayamıyorum. Sistem: GTX 1060. i7 8. nesil işlemci. 16 GB RAM. Laptop marka: Dell. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
CS:GO oyununda "fatal error"veriyor. YouTube'deki bütün her şeyi uyguladım Steam'i CS:GO'yu Revo'dan silip tekrar yükledim olmadı yardımcı olursanız sevinirim. 3 gündür oynayamıyorum. Sistem: GTX 1060. i7 8. nesil işlemci. 16 GB RAM. Laptop marka: Dell.
S sh00tc Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 22 4 Mart 2021 #21 Allah allah ne sacma bi durumdur bu ya. Format dusunuyo musunuz acaba Artı 0 Eksi
KS KS OP Satoru Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #22 sh00tc dedi: Allah Allah ne sacma bir durumdur bu ya. Format dusunuyor musunuz acaba Genişletmek için tıkla... Eee şöyle yapabilirim düşünüyorum zaten yeni aldım bilgisayarımı ama çok da taraftar değilim gerçekten garip bir durum. Artı 0 Eksi
sh00tc dedi: Allah Allah ne sacma bir durumdur bu ya. Format dusunuyor musunuz acaba Genişletmek için tıkla... Eee şöyle yapabilirim düşünüyorum zaten yeni aldım bilgisayarımı ama çok da taraftar değilim gerçekten garip bir durum.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 4 Mart 2021 #23 Dediğim Afterburner, RTSS Server gibi yazılımları kaldırdınız mı? Artı 0 Eksi
S sh00tc Femtopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 22 4 Mart 2021 #24 OP Satoru dedi: Eee şöyle yapabilirim düşünüyorum zaten yeni aldım bilgisayarımı ama çok da taraftar değilim gerçekten garip bir durum. Genişletmek için tıkla... Windows defender disinda bi virus programi kullaniyo musunuz? Steam'i yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
OP Satoru dedi: Eee şöyle yapabilirim düşünüyorum zaten yeni aldım bilgisayarımı ama çok da taraftar değilim gerçekten garip bir durum. Genişletmek için tıkla... Windows defender disinda bi virus programi kullaniyo musunuz? Steam'i yönetici olarak başlatmayı denediniz mi?
KS KS OP Satoru Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #25 sh00tc dedi: Windows Defender disinda bir virus programi kullaniyor musunuz? Steam'i yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanımıyorum ve denedim. MisakiTaro dedi: Dediğim Afterburner, rtss server gibi yazılımları kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece rtss de hata aldım başarılamadı diye. İnşallah çözeceğiz veya inşallah çözeriz Artı 0 Eksi
sh00tc dedi: Windows Defender disinda bir virus programi kullaniyor musunuz? Steam'i yönetici olarak başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır kullanımıyorum ve denedim. MisakiTaro dedi: Dediğim Afterburner, rtss server gibi yazılımları kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet sadece rtss de hata aldım başarılamadı diye. İnşallah çözeceğiz veya inşallah çözeriz
Bsd Kaymak Hectopat Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #26 Bütün steam işlemlerini sonlandırmanız gerek. Görev yöneticisinden bütün steam işlemlerini sonlandırıp geri açın. Artı 0 Eksi
Bütün steam işlemlerini sonlandırmanız gerek. Görev yöneticisinden bütün steam işlemlerini sonlandırıp geri açın.
KS KS OP Satoru Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #27 paralul dedi: Bütün Steam işlemlerini sonlandırmanız gerek. Görev yöneticisinden bütün Steam işlemlerini sonlandırıp geri açın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı. Artı 0 Eksi
paralul dedi: Bütün Steam işlemlerini sonlandırmanız gerek. Görev yöneticisinden bütün Steam işlemlerini sonlandırıp geri açın. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı.
Glade Kilopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.539 Makaleler 10 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 4 Mart 2021 #28 Steam'e gir sol üst'e bak ve şu yolları takip et.Steam>Güncellemleri Denetle. Artı 0 Eksi
KS KS OP Satoru Femtopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #29 DipperTR dedi: Steam'e gir sol üst'e bak ve şu yolları takip et. Steam>güncellemleri denetle. Genişletmek için tıkla... Yaptım onu da olmadı bakın YouTube de zaten bunlar var ben bunları yaptım. DipperTR dedi: Steam'e gir sol üst'e bak ve şu yolları takip et. Steam>Güncellemleri Denetle. Genişletmek için tıkla... Güncel bakın. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 2,8 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleme: 4 Mart 2021 Artı 0 Eksi
DipperTR dedi: Steam'e gir sol üst'e bak ve şu yolları takip et. Steam>güncellemleri denetle. Genişletmek için tıkla... Yaptım onu da olmadı bakın YouTube de zaten bunlar var ben bunları yaptım. DipperTR dedi: Steam'e gir sol üst'e bak ve şu yolları takip et. Steam>Güncellemleri Denetle. Genişletmek için tıkla... Güncel bakın.
6 686837 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 489 Çözümler 2 4 Mayıs 2024 #30 OP Satoru dedi: Yaptım onu da olmadı bakın YouTube'da zaten bunlar var ben bunları yaptım. Güncel bakın. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
OP Satoru dedi: Yaptım onu da olmadı bakın YouTube'da zaten bunlar var ben bunları yaptım. Güncel bakın. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözdün?