emircanunlts Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Tecrübeli Moderatör Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 12.718 Makaleler 3 Çözümler 59 11 Kasım 2020 #11 Bunny, spray, 360 derece dönme gibi şeyler ban sebebidir. Fakat örneğin sağ makro tuşuna eline flash bombası almayı koyarsın o ban sebebi değildir.
Bunny, spray, 360 derece dönme gibi şeyler ban sebebidir. Fakat örneğin sağ makro tuşuna eline flash bombası almayı koyarsın o ban sebebi değildir.
VONİA Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #12 Silinen üye dedi: Bunny, spray, 360 derece dönme gibi şeyler ban sebebidir. Fakat örneğin sağ makro tuşuna eline flash bombası almayı koyarsın o ban sebebi değildir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler cevabın için.)
Silinen üye dedi: Bunny, spray, 360 derece dönme gibi şeyler ban sebebidir. Fakat örneğin sağ makro tuşuna eline flash bombası almayı koyarsın o ban sebebi değildir. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler cevabın için.)
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2020 #13 Kaç yıldır kullanıyorum, kartala kadar çıktım halen de tec-9 kullanırken 2X tuşum ile AK47 gibi kullanıyorum ban da yemedim.
Kaç yıldır kullanıyorum, kartala kadar çıktım halen de tec-9 kullanırken 2X tuşum ile AK47 gibi kullanıyorum ban da yemedim.
S strafetrick Femtopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #14 Ben farenin scroll click'ne "Q-Q" atadım kurşun değiştirince falan direkt bıçak silah yapsın diye. Sıkıntı olur mu? Ban yer miyim?
Ben farenin scroll click'ne "Q-Q" atadım kurşun değiştirince falan direkt bıçak silah yapsın diye. Sıkıntı olur mu? Ban yer miyim?
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 2 Aralık 2020 #15 strafetrick dedi: Ben farenin scroll click'ne "Q-Q" atadım kurşun değiştirince falan direkt bıçak silah yapsın diye. Sıkıntı olur mu? Ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Osman Tuç dedi: Kaç yıldır kullanıyorum, kartala kadar çıktım halen de tec-9 kullanırken 2X tuşum ile AK47 gibi kullanıyorum ban da yemedim. Genişletmek için tıkla... Bende. Onu yapmayan cs oynamamistir.
strafetrick dedi: Ben farenin scroll click'ne "Q-Q" atadım kurşun değiştirince falan direkt bıçak silah yapsın diye. Sıkıntı olur mu? Ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. Osman Tuç dedi: Kaç yıldır kullanıyorum, kartala kadar çıktım halen de tec-9 kullanırken 2X tuşum ile AK47 gibi kullanıyorum ban da yemedim. Genişletmek için tıkla... Bende. Onu yapmayan cs oynamamistir.