CS:GO matchmaking server ping göstermiyor ve çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

hamzakaraoglu

Centipat
Herkese selamlar, geçenlerde artık rusların yaptığı trollerden vb. toxic ruslardan kurtulmak için matchmaking server adlı yani kısaca (mm) programını yükledim. Yükledikten sonra her şey normal bir şekilde yönetici olarak başlata tıkladım ve pingleri göstermiyor hem de hiçbirini ayrıca güvenlik duvarım da açıktı. Tekrar kontrol ettim ama hala açıktı. Sonra da eu west ve eu serverlerini seçip applye bastım, please wait diyor ve saatlerce bekledik ama olmadı. Yardım eder misiniz?

O programı ben de bi ara denemiştim. sanırım güncel olmadıği için çalışmıyor. Sana tavsiyem oyuna girerken "oyun ara" seçeneği ile girmen. Böylelikle Türkler ile oynayabilirsin.

Program düzgün çalışmıyor bundan ötürüde bu şekilde problemler meydana geliyor. Diğer ülkelerde ki oyunculardan bıktıysan lobi arayışında olabilirsin. Kendini geliştirmek istersen Aylık 20 TL ye TSL(Faceit hub) aboneliği satın alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı