CS:GO Matcmaking Server Picker Sorunu

Ew1rhan

Hectopat
CS:GO'da çok pingim olduğundan dolayı Matchmaking Server Picker diye bir program indirdim fakat her bölgenin altında ping miktarı yazması gerekirken ben de yazmıyor. İnternette de cevabını bulamadım. Bu sorunun çözümünü bilen varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

Zamanında takıma Rus gelmemesi için kullanılan bir program daha vardı serverlerle ilgili, çoğu kişi bu yüzden ban yemişti. Ben 4 yıldır oynuyorum böyle programlar kullanmadım kullanmam VAC'a dair kesin bir bilgisi olsa bile.

Size tavsiyem ya internetinizle ilgili geliştirmeler yapın ya da elinizdeki pingle oynamaya alışın.

Ben 4 yıldır oynuyorum böyle programlar kullanmadım kullanmam VAC'a dair kesin bir bilgisi olsa bile.
VAC yedireceğini sanmıyorum çünkü proogramın yaptığı tek şey ping olan sunucularda seni oynatmamak.
Size tavsiyem ya internetinizle ilgili geliştirmeler yapın ya da elinizdeki pingle oynamaya alışın
Bu pingle oynamak mümkün değil büyük ihtimal internet değişikliğinde bulunacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı