CS:GO "mekan başlatılıyor" ekranında atıyor

Benimki de görev yöneticisine baktığım zaman 32 Bit'te ondan olduğunu zannetmiyorum.
Şuan "Mekan başlatılıyor" kısmını geçmeyi başardım. Artık "Oyun verileri alınıyor" kısmında atıyor :/
hatanın biri bitiyor biri başlıyor.

Şu an "mekan başlatılıyor" kısmını geçmeyi başardım. Artık "oyun verileri alınıyor" kısmında atıyor :/
Hatanın biri bitiyor biri başlıyor.

Yukarıda dediğim şeyler var onları denediniz mü? Çözünürlüğü değiştirme, atölye haritalarını deneme, önce botlarla girip sonra resmi sunuculara girme, oyun yüklenirken Alt Tab yapma.

Yukarıda dediğim şeyler var onları denediniz mü? Çözünürlüğü değiştirme, atölye haritalarını deneme, önce botlarla girip sonra resmi sunuculara girme, oyun yüklenirken Alt Tab yapma.
Her dediğini yaptım sonuç olarak "mekan başlatılıyor" kısmını geçirdi. Şimdi dediğim yerde takılıyor.

Dosyaları doğrulamayı denermisin?
İlk denediğim o oldu.

Hocam sistemde darboğaz var. G4560 dediğiniz işlemci bir çöpten ibarettir. G4560 GTX 1050 2 Gb'ı bile beslemekte zorlanırken sen gidip RX 470 takmışsın. Bu işlemcinin besleyebileceği en ideal kart R7 240'dır. İşlemcini en kısa zamanda değiştir sorunun düzelecektir.

Ya ne alakası var? Herkeste var bu sorun sanırım laf olsun diye yazmayın şuraya. Darboğaz vesaire olsaydı oyun içi performansı düşerdi oyunda açılmamazlık yapmazdı.

Her dediğini yaptım sonuç olarak "mekan başlatılıyor" kısmını geçirdi. Şimdi dediğim yerde takılıyor.

İlk denediğim o oldu.
Dostum çözüm bulabildin mi aynısı bende de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…