Alihan Ekren Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2017 #1 Resmi CS:GO sunucularına sorunsuz giriş yapabiliyorum ancak topluluk sunucularına mekan başlatılıyorda kalıyor. Çözümü var mıdır?
Resmi CS:GO sunucularına sorunsuz giriş yapabiliyorum ancak topluluk sunucularına mekan başlatılıyorda kalıyor. Çözümü var mıdır?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 2 Eylül 2017 #2 Hep mi öyle? Sunucularda eklentiler olduğu için indirme yapıyor olabilir. Veya HDD yavaştır. Yavaş yükleme yapıyordur.
Hep mi öyle? Sunucularda eklentiler olduğu için indirme yapıyor olabilir. Veya HDD yavaştır. Yavaş yükleme yapıyordur.
Barış Kuşcular Hectopat Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 353 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2017 #3 Bende de kalıyordu fakat ben oyunu alta alıp geri giriyordum. Birkaç kere de mouse'a tıklıyordum yüklüyordu hemen.
Bende de kalıyordu fakat ben oyunu alta alıp geri giriyordum. Birkaç kere de mouse'a tıklıyordum yüklüyordu hemen.
Alihan Ekren Hectopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2017 #4 Jira dedi: Hep mi öyle? Sunucularda eklentiler olduğu için indirme yapıyor olabilir. Veya HDD yavaştır. Yavaş yükleme yapıyordur. Genişletmek için tıkla... Oyun sıklıkla oynadığım bir oyun olduğundan SSDde. Dust2 oynanan bir sunucuda da bekleme yapıyor, atölye haritalarında oynanan sunucularda da bekleme yapıyor.
Jira dedi: Hep mi öyle? Sunucularda eklentiler olduğu için indirme yapıyor olabilir. Veya HDD yavaştır. Yavaş yükleme yapıyordur. Genişletmek için tıkla... Oyun sıklıkla oynadığım bir oyun olduğundan SSDde. Dust2 oynanan bir sunucuda da bekleme yapıyor, atölye haritalarında oynanan sunucularda da bekleme yapıyor.