F Fatih1508 Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2017 #1 Arkadaşlar CS:GO'da oyuna başla veya ayarlara falan girdiğimde anlık takılmalar oluyor. 1050 Ti kullanıyorum. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2017
Arkadaşlar CS:GO'da oyuna başla veya ayarlara falan girdiğimde anlık takılmalar oluyor. 1050 Ti kullanıyorum. Yardım eder misiniz?
rawkid Kilopat Katılım 7 Eylül 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #2 CS: GO'nun arayüzü nedense en kral bilgisayarlar da bile takılıyor. Oyun içinde takılmalar olmadığı sürece kafana takma. Artı 0 Eksi
CS: GO'nun arayüzü nedense en kral bilgisayarlar da bile takılıyor. Oyun içinde takılmalar olmadığı sürece kafana takma.
ImmortalTechnique Hectopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #3 Şarja takılı olduğunda da mı takılmalar oluyor? Artı 0 Eksi
KS KS F Fatih1508 Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #4 rawkid dedi: CS: GO'nun arayüzü nedense en kral bilgisayarlar da bile takılıyor. Oyun içinde takılmalar olmadığı sürece kafana takma. Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattın teşekkürler. ImmortalTechnique dedi: Şarja takılı olduğunda da mı takılmalar oluyor? Genişletmek için tıkla... Masaüstü PC. Artı 0 Eksi
rawkid dedi: CS: GO'nun arayüzü nedense en kral bilgisayarlar da bile takılıyor. Oyun içinde takılmalar olmadığı sürece kafana takma. Genişletmek için tıkla... İçimi rahatlattın teşekkürler. ImmortalTechnique dedi: Şarja takılı olduğunda da mı takılmalar oluyor? Genişletmek için tıkla... Masaüstü PC.
ImmortalTechnique Hectopat Katılım 23 Şubat 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2017 #5 Arkadaşın dediği gibi en iyi bilgisayarda bile olabiliyor. Ekran kartı ayarlarından kalite-performans seçeneğinden performansı seçmişsen o da etkileyebiliyor. Denge kısmında bulunması daha iyi. Artı 0 Eksi
Arkadaşın dediği gibi en iyi bilgisayarda bile olabiliyor. Ekran kartı ayarlarından kalite-performans seçeneğinden performansı seçmişsen o da etkileyebiliyor. Denge kısmında bulunması daha iyi.