WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.488 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #1 Sekiyor falan demeyin biliyorum sprey de atıyorum ama yok olmuyor teker teker sıkıyorum adamı gösteriyor cross ama hasar yemiyor.
Sekiyor falan demeyin biliyorum sprey de atıyorum ama yok olmuyor teker teker sıkıyorum adamı gösteriyor cross ama hasar yemiyor.
5 533388 Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 4.463 Makaleler 2 Çözümler 54 3 Eylül 2023 #2 @WosTidReis hocam cross ile alakası bence çok var ama bazen yüzde yüz HS link adama tek bir mermi bile gitmiyor oyun ile alakalı ama cross çok onemli.
@WosTidReis hocam cross ile alakası bence çok var ama bazen yüzde yüz HS link adama tek bir mermi bile gitmiyor oyun ile alakalı ama cross çok onemli.
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 3 Eylül 2023 #3 Bunun olması için crossun şöyle bir şey olması lazım anca.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.488 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #4 Sniperdede aynısı oluyor adama tutuyorum namlu üstünde hareket etmiyorum vuruyorum ölmüyo daha doğrusu öldüğümde anlıyorum ki hasar bile vuramamışım.
Sniperdede aynısı oluyor adama tutuyorum namlu üstünde hareket etmiyorum vuruyorum ölmüyo daha doğrusu öldüğümde anlıyorum ki hasar bile vuramamışım.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 WosTidReis dedi: Sekiyor falan demeyin biliyorum sprey de atıyorum ama yok olmuyor teker teker sıkıyorum adamı gösteriyor cross ama hasar yemiyor. Genişletmek için tıkla... Spray attıktan sonra tapping yaparsan accuracy bozulur. O yüzden ya spray atacaksın ya da tapping. İkisi aynı anda olmaz.
WosTidReis dedi: Sekiyor falan demeyin biliyorum sprey de atıyorum ama yok olmuyor teker teker sıkıyorum adamı gösteriyor cross ama hasar yemiyor. Genişletmek için tıkla... Spray attıktan sonra tapping yaparsan accuracy bozulur. O yüzden ya spray atacaksın ya da tapping. İkisi aynı anda olmaz.
WosTidReis Hectopat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 3.488 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Eylül 2023 #6 Rub dedi: Spray attıktan sonra tapping yaparsan accuracy bozulur. O yüzden ya spray atacaksın ya da tapping. İkisi aynı anda olmaz. Genişletmek için tıkla... Sniper ilede aynısı oluyor ben adamı vuruyorum yani cross üstünde ölüyom ama hasar yememiş oluyor adam.
Rub dedi: Spray attıktan sonra tapping yaparsan accuracy bozulur. O yüzden ya spray atacaksın ya da tapping. İkisi aynı anda olmaz. Genişletmek için tıkla... Sniper ilede aynısı oluyor ben adamı vuruyorum yani cross üstünde ölüyom ama hasar yememiş oluyor adam.
Rub Hectopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 1.933 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #7 WosTidReis dedi: Sniper ilede aynısı oluyor ben adamı vuruyorum yani cross üstünde ölüyom ama hasar yememiş oluyor adam. Genişletmek için tıkla... Buna bir çözümüm yok işte. Adam senden önce vurmuş seni bu kadar basit. Bunun için konu mu açılır ya. 128 tick yapabilirsin oyunu. Mermiler daha stabil gider. İnternette videoları var. Eğer sorununu çözdüysem çözüm olarak işaretlemeni rica ediyorum.
WosTidReis dedi: Sniper ilede aynısı oluyor ben adamı vuruyorum yani cross üstünde ölüyom ama hasar yememiş oluyor adam. Genişletmek için tıkla... Buna bir çözümüm yok işte. Adam senden önce vurmuş seni bu kadar basit. Bunun için konu mu açılır ya. 128 tick yapabilirsin oyunu. Mermiler daha stabil gider. İnternette videoları var. Eğer sorununu çözdüysem çözüm olarak işaretlemeni rica ediyorum.
Crusherr Hectopat Katılım 11 Temmuz 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #8 WosTidReis dedi: Sniper ile de aynısı oluyor ben adamı vuruyorum yani cross üstünde oluyorum ama hasar yememiş oluyor adam. Genişletmek için tıkla... Hocam belki de hareketliyken ateş etmişsinizdir.
WosTidReis dedi: Sniper ile de aynısı oluyor ben adamı vuruyorum yani cross üstünde oluyorum ama hasar yememiş oluyor adam. Genişletmek için tıkla... Hocam belki de hareketliyken ateş etmişsinizdir.