CS:GO mikrofon açmıyorum diye oyundan attılar

Zuux

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben rekabetçi girmiştim fakat birkaç Türk oyuncu ben mikrofon açmıyorum diye beni maçdan attılar banlanır veya overwatcha düşer miyim?

Hayır böyle durumlarda banlanma yok. Genellikle mikrofonu olmayanları almıyorlar info vermez diye.

Ben rekabetçi girmiştim fakat birkaç Türk oyuncu ben mikrofon açmıyorum diye beni maçdan attılar banlanır veya overwatcha düşer miyim?

Hiçbir şey olmaz. Ben ağzıma geleni söylüyorum, her dilden küfür ediyorum, ban yemiyorum. Sana mı bir şey olacak?

Hayır. Overwatch'a eğer şüpheli oynarsan ve report yersen düşersin. Eğer pre'lerse bunu bilerekten yapanlar bile var bu arada.

Hocam onun için değil benim için dediysen konuyu yanlış okudum mikrofon açtığım için diye kusura bakma.

aga peki kaç reportda overwatcha düşülüyor

aga peki kaç reportda overwatcha düşülüyor
Hocam adamlar sizi ne diye rapor ettiler? sizi oyundan atmışlar bu rapor değil sizi oyundan atması demek sadece sizin bir kaç saat/dakika/gün ceza yemenizdir.

hepinize teşekkürler bugünde bilgi aldık

Hocam adamlar sizi ne diye rapor ettiler? sizi oyundan atmışlar bu rapor değil sizi oyundan atması demek sadece sizin bir kaç saat/dakika/gün ceza yemenizdir.
aga 2 saat ceza aldım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…