E Emre_A Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #1 CS:GO'da server trolluyordum ve herkes beni rapor etti. Mikrofon banı yedim. Nasıl kaldırılıyor bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2020
CS:GO'da server trolluyordum ve herkes beni rapor etti. Mikrofon banı yedim. Nasıl kaldırılıyor bilen var mı?
burke35 Kilopat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 745 Çözümler 3 11 Temmuz 2020 #2 Emre_A dedi: CS:GO'da server trolluyordum ve herkes beni rapor etti. Mikrofon banı yedim. Nasıl kaldırılıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Server trollemen başlı başına hata zaten tüm CS üzerinden mi perma mikrofon banı yedin anlamadım. Artı 0 Eksi
Emre_A dedi: CS:GO'da server trolluyordum ve herkes beni rapor etti. Mikrofon banı yedim. Nasıl kaldırılıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Server trollemen başlı başına hata zaten tüm CS üzerinden mi perma mikrofon banı yedin anlamadım.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.106 Çözümler 9 Yer Saratov 11 Temmuz 2020 #3 Ben de yedim, karşıtaraf mutemi açınca yazdıklarımı, kendi takımım ise söylediklerimi duyabiliyor. Artı 1 Eksi
visu Kilopat Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 301 Makaleler 2 Çözümler 2 11 Temmuz 2020 #4 Merhaba, Bir süre boyunca sesli iletişim nedeniyle rapor edilmemen gerekiyor. Rapor devamlılığına göre bir süre içinde kendi kendine kalkacaktır. Artı 0 Eksi
Merhaba, Bir süre boyunca sesli iletişim nedeniyle rapor edilmemen gerekiyor. Rapor devamlılığına göre bir süre içinde kendi kendine kalkacaktır.
Domocibu Kilopat Katılım 1 Ocak 2019 Mesajlar 420 Çözümler 2 Yer Linç yeme durağında bekliyor. 11 Temmuz 2020 #5 Bir tahminim var. Belki çok fazla kullanıcı sizi överse geçebilir. Sadece bir tahmin. İşe yarar mı bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Bir tahminim var. Belki çok fazla kullanıcı sizi överse geçebilir. Sadece bir tahmin. İşe yarar mı bilmiyorum.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 11 Temmuz 2020 #6 Öyle bir sistem mi geldi? Artı 0 Eksi
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.609 Makaleler 21 Çözümler 97 11 Temmuz 2020 #7 Gaben babaya iletiyorum kaldıracak sabaha. Artı 0 Eksi
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.464 Çözümler 775 11 Temmuz 2020 #8 Gayet güzel olmuş. İnsanların oyun zevkine limon sıkmamayı öğrenin. Artı 0 Eksi
KS KS E Emre_A Centipat Katılım 6 Eylül 2019 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2020 #9 burke35 dedi: Server trollemen başlı başına hata zaten tüm CS üzerinden mi perma mikrofon banı yedin anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ayn kral ranked da hem yazamıyorum hem konuşamıyorum. Artı 0 Eksi
burke35 dedi: Server trollemen başlı başına hata zaten tüm CS üzerinden mi perma mikrofon banı yedin anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ayn kral ranked da hem yazamıyorum hem konuşamıyorum.