Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 PC'ye format attım CS:GO'yu tekrar yükledim fakat oyundayken mikrofon açınca mikrofon basılı kalıyor bir türlü düzeltemiyorum.
PC'ye format attım CS:GO'yu tekrar yükledim fakat oyundayken mikrofon açınca mikrofon basılı kalıyor bir türlü düzeltemiyorum.
Çözüm Zillakami 19 Nisan 2021 Arman7 dedi: -Voicerecord olmasa oyun dosyalarını doğrulmayı veya bir tuşu mikrofon atamaya almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbiri olmuyor. Sorunu düzelttim. Başka tuşa atayıp tekrar kullandığım tuşa atadım, düzeldi.
Arman7 dedi: -Voicerecord olmasa oyun dosyalarını doğrulmayı veya bir tuşu mikrofon atamaya almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbiri olmuyor. Sorunu düzelttim. Başka tuşa atayıp tekrar kullandığım tuşa atadım, düzeldi.
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 19 Nisan 2021 #2 Konsola -voicerecord yazın. Artı 1 Eksi
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 19 Nisan 2021 #3 Folfest dedi: PC'ye format attım CS:GO'yu tekrar yükledim fakat oyundayken mikrofon açınca mikrofon basılı kalıyor bir türlü düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak sunucularında sürekli açık tutmak için kod yazıyor komutçular. Onun gibi bir şey mi yaptınız? Artı 0 Eksi
Folfest dedi: PC'ye format attım CS:GO'yu tekrar yükledim fakat oyundayken mikrofon açınca mikrofon basılı kalıyor bir türlü düzeltemiyorum. Genişletmek için tıkla... Jailbreak sunucularında sürekli açık tutmak için kod yazıyor komutçular. Onun gibi bir şey mi yaptınız?
Arman7 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #4 -Voicerecord olmasa oyun dosyalarını doğrulmayı veya bir tuşu mikrofon atamaya almış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Zillakami Hectopat Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 709 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 Arman7 dedi: -Voicerecord olmasa oyun dosyalarını doğrulmayı veya bir tuşu mikrofon atamaya almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbiri olmuyor. Sorunu düzelttim. Başka tuşa atayıp tekrar kullandığım tuşa atadım, düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Arman7 dedi: -Voicerecord olmasa oyun dosyalarını doğrulmayı veya bir tuşu mikrofon atamaya almış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Maalesef hiçbiri olmuyor. Sorunu düzelttim. Başka tuşa atayıp tekrar kullandığım tuşa atadım, düzeldi.