ugurgsgs15 Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 242 10 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar fotoğraf da gördüğünüz gibi o kutuya nasıl zıplanıyor? Çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar fotoğraf da gördüğünüz gibi o kutuya nasıl zıplanıyor? Çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 10 Haziran 2020 #2 Ucuna geçip yere bakarak zıplayıp CTRL basman gerek diye biliyorum.
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 10 Haziran 2020 #3 Oradan çıkamazsın düz bir şekilde, sağ tarafına geçiceksin CTRL + JUMP.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 10 Haziran 2020 #4 umarım bu yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et avkila.tech dedi: umarım bu yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1 dk lan ben thumbnailın videosunu vermişim ah gerizekalı ben ah...
umarım bu yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et avkila.tech dedi: umarım bu yardımcı olur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 1 dk lan ben thumbnailın videosunu vermişim ah gerizekalı ben ah...
SeRReSss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2013 Mesajlar 1.444 Çözümler 9 10 Haziran 2020 #5 Şu köşeye tamamen yanaş. Zıpla ve hemen CTRL bas.
Eskilerdenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 1.716 Çözümler 11 10 Haziran 2020 #6 İlk baş CTRL ye bas sonra zıpla ama hızlı yap.