Fikirsiz Hectopat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 1.179 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unlost'un videosundaki gibi yapmak istiyorum mod mu yüklüyor nasıl oluyor? Mod yükledim diyelim banlanma riski var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2023
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unlost'un videosundaki gibi yapmak istiyorum mod mu yüklüyor nasıl oluyor? Mod yükledim diyelim banlanma riski var mı?
Bgrgunner Megapat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 466 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 144Hz FHD IPS-Type Display, 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz, GeForce RTX 3050, 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Steam atölyeden olabilir.
Y yzb_soner Decapat Katılım 24 Mart 2023 Mesajlar 389 1 Eylül 2023 #3 Fikirsiz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unlost'un videosundaki gibi yapmak istiyorum mod mu yüklüyor nasıl oluyor? Mod yükledim diyelim banlanma riski var mı? Genişletmek için tıkla... Atölye üzerinden hocam ban riski yok.
Fikirsiz dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Unlost'un videosundaki gibi yapmak istiyorum mod mu yüklüyor nasıl oluyor? Mod yükledim diyelim banlanma riski var mı? Genişletmek için tıkla... Atölye üzerinden hocam ban riski yok.
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 1 Eylül 2023 #4 Sunucuya sahip olmanız lazım diye biliyorum.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 Buradan beğendiğini al kullan, CSGO'da mod mantığı yok, oyun neye izin verirse onu yapabiliyorsun.