Kaanbnq Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 4 3 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar CS GO oynarken hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen yeni bir hatayla karşılaştım. Bu hatada modellerin üstünden çizgiler çıkıyor. Dosyaları doğrulamama rağmen hata düzelmiş değil.
Arkadaşlar CS GO oynarken hiçbir sıkıntı olmamasına rağmen yeni bir hatayla karşılaştım. Bu hatada modellerin üstünden çizgiler çıkıyor. Dosyaları doğrulamama rağmen hata düzelmiş değil.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.377 Makaleler 1 Çözümler 26 3 Nisan 2020 #2 Aynısı bende de var, konu açtım bir arkadaş yardımcı olmaya çalıştı ama nafile. Güncellemeden sonra oldu, ben güncellemeden kaynaklı diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Aynısı bende de var, konu açtım bir arkadaş yardımcı olmaya çalıştı ama nafile. Güncellemeden sonra oldu, ben güncellemeden kaynaklı diye düşünüyorum.
KS KS Kaanbnq Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 4 3 Nisan 2020 #3 peki pc le alakalı bir sorun olabilirmi Artı 0 Eksi
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.377 Makaleler 1 Çözümler 26 3 Nisan 2020 #4 Onun hakkında bir bilgim yok ama benim sistemim bayağı kötü ve eski bir sistem Kaanbnq dedi: peki pc le alakalı bir sorun olabilirmi Genişletmek için tıkla... Bu arada çözebilirsen bana da bildirirsen çok mutlu olurum. Son düzenleme: 5 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Onun hakkında bir bilgim yok ama benim sistemim bayağı kötü ve eski bir sistem Kaanbnq dedi: peki pc le alakalı bir sorun olabilirmi Genişletmek için tıkla... Bu arada çözebilirsen bana da bildirirsen çok mutlu olurum.
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2020 #6 Bende oyun ortasinda oldu sonra reset attim cozuldu. Ekran kartim RX580. Artı 0 Eksi
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.377 Makaleler 1 Çözümler 26 14 Nisan 2020 #7 Kaanbnq dedi: çözemedim :/ Genişletmek için tıkla... ben çözdüm; CS:GO sağ tıklayıp "betalar" kısmından old_intel_perf_fix'i seçip başlatma seçeneklere -noubershader yazınca çözüldü Artı 0 Eksi
Kaanbnq dedi: çözemedim :/ Genişletmek için tıkla... ben çözdüm; CS:GO sağ tıklayıp "betalar" kısmından old_intel_perf_fix'i seçip başlatma seçeneklere -noubershader yazınca çözüldü
KS KS Kaanbnq Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 4 18 Nisan 2020 #8 Yürüyen HLTV dedi: Ben çözdüm; CS:GO sağ tıklayıp "betalar" kısmından OLD_INTEL_PERF_FIX'I seçip başlatma seçeneklere -noubershader yazınca çözüldü Genişletmek için tıkla... Betalar kısmından dediğin seçeneği bulamadım Artı 0 Eksi
Yürüyen HLTV dedi: Ben çözdüm; CS:GO sağ tıklayıp "betalar" kısmından OLD_INTEL_PERF_FIX'I seçip başlatma seçeneklere -noubershader yazınca çözüldü Genişletmek için tıkla... Betalar kısmından dediğin seçeneği bulamadım
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.377 Makaleler 1 Çözümler 26 20 Nisan 2020 #9 Kaanbnq dedi: Betalar kısmından dediğin seçeneği bulamadım Genişletmek için tıkla... sonradan kaldırılmış bilmiyorum Artı 0 Eksi
Kaanbnq dedi: Betalar kısmından dediğin seçeneği bulamadım Genişletmek için tıkla... sonradan kaldırılmış bilmiyorum