beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Mayıs 2023 #1 İyi günler. Kısa maçta 20 kere arka arkaya kazanmama ve hep MVP olmama rağmen rank atlayamıyorum. Uzun maçta rank atlama olasılığı daha mı yüksek? Ona göre uzun maç oynayacağım. Daha fazla TP verdiğini biliyorum.
İyi günler. Kısa maçta 20 kere arka arkaya kazanmama ve hep MVP olmama rağmen rank atlayamıyorum. Uzun maçta rank atlama olasılığı daha mı yüksek? Ona göre uzun maç oynayacağım. Daha fazla TP verdiğini biliyorum.
5 562410 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 9.525 Çözümler 42 7 Mayıs 2023 #2 Uzun maçta rank atlama oranınız daha yüksek kdanız önemli ve winrate önemli. Rekabetçi havuzundaki haritaları oynayın.
Uzun maçta rank atlama oranınız daha yüksek kdanız önemli ve winrate önemli. Rekabetçi havuzundaki haritaları oynayın.
beyemirs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2.641 Makaleler 1 Çözümler 4 7 Mayıs 2023 #3 562410 dedi: Uzun maçta rank atlama oranınız daha yüksek kdanız önemli ve winrate önemli. Rekabetçi havuzundaki haritaları oynayın. Genişletmek için tıkla... Zaten rekabetçi oynuyorum Mirage. Uzun maç gireceğim biraz da artık atlarsam güzel olacak.
562410 dedi: Uzun maçta rank atlama oranınız daha yüksek kdanız önemli ve winrate önemli. Rekabetçi havuzundaki haritaları oynayın. Genişletmek için tıkla... Zaten rekabetçi oynuyorum Mirage. Uzun maç gireceğim biraz da artık atlarsam güzel olacak.