SyyyIsBack Decapat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #11 Dr X dedi: Eldiven olarak tabii ki vice Genişletmek için tıkla... Aynen adam 1K yuanlik gut knife kullanıyor. Gitsin 10-15k ya eldiven alsın. Ak - neon rider M4a4 - örümcek zambağı M4a1 - nitro Deagle - kumicho Awp - hezeyan Ssg - hezeyan Mp9 - yapışkan / fuji dağı Mac10 - neon rider / ultraviolet Ump - ay doğmasi Glock - ay doğmasi Usp - yabani lotus / kabuk Five7 - şiddetli d. P250 - sonra görüşürüz Aklıma gelenler bunlar aklımdan düşük bütçeli şekilde yazdım bütçe belirtmemişsin. Son düzenleme: 1 Mayıs 2023
Dr X dedi: Eldiven olarak tabii ki vice Genişletmek için tıkla... Aynen adam 1K yuanlik gut knife kullanıyor. Gitsin 10-15k ya eldiven alsın. Ak - neon rider M4a4 - örümcek zambağı M4a1 - nitro Deagle - kumicho Awp - hezeyan Ssg - hezeyan Mp9 - yapışkan / fuji dağı Mac10 - neon rider / ultraviolet Ump - ay doğmasi Glock - ay doğmasi Usp - yabani lotus / kabuk Five7 - şiddetli d. P250 - sonra görüşürüz Aklıma gelenler bunlar aklımdan düşük bütçeli şekilde yazdım bütçe belirtmemişsin.
Emircnll Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #12 @KeremYlmz_51 envanterini tamamladığında son halini atar mısın ortaya ne çıkacak merak ettim.
D DavutFB Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #13 Benim envanterim şöyle: Gut knife Mavi çelik AK-47 Neon Rider AWP Chromatic aberration M4A4 Desolate space MAC-10 Disco tech SSG Turbo peek Glock Moonrise USP Hain Deagle Tetik disiplini P250 Muertos Son düzenleme: 1 Mayıs 2023
Benim envanterim şöyle: Gut knife Mavi çelik AK-47 Neon Rider AWP Chromatic aberration M4A4 Desolate space MAC-10 Disco tech SSG Turbo peek Glock Moonrise USP Hain Deagle Tetik disiplini P250 Muertos
Emircnll Hectopat Katılım 11 Şubat 2022 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #14 DavutFB dedi: Benim envanterim şöyle: Gut knife mavi çelik. AK-47 neon rider. AWP chromatic aberration. M4A4 desolate space. MAC-10 disco tech. SSG Turbo peek. Glock moonrise. USP hain. Deagle tetik disiplini. P250 muertos. Genişletmek için tıkla... Güzel envantermiş. Benimki de bunun gibi teması yok neyi beğenirsem onunla oynuyorum.
DavutFB dedi: Benim envanterim şöyle: Gut knife mavi çelik. AK-47 neon rider. AWP chromatic aberration. M4A4 desolate space. MAC-10 disco tech. SSG Turbo peek. Glock moonrise. USP hain. Deagle tetik disiplini. P250 muertos. Genişletmek için tıkla... Güzel envantermiş. Benimki de bunun gibi teması yok neyi beğenirsem onunla oynuyorum.
TheKemalist Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 122 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 5600x XFX Radeon RX 6700 Speedster SWIFT MSI A520M-A PRO GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200Mhz CL16 Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD ZALMAN N4 Rev.1 Mesh MegaMax 600W Tecno Nightingale-N1 Razer Ornata v3 Tenkeyless Razer Cobra Pro GAMEBOOSTER 23.8" GB-2410FFW 1Ms 100Hz IPS FHD EVEREST EWN-141BT 150MBPS KABLOSUZ-N / BLUETOOTH 4.0 USB ADAPTÖR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #15 Emircnll dedi: M4A4 AWP glock ve USP için Neo noir. M4A1 niggt terror yüksek float savaş görmüş. AK-47 baroque purple veya neon rider. SSG fever dream. Galil ar chromatic aberration. Famas teardown. Ump moonrise. P90 shallow grave. MP9 goo. Mac10 ultraviolet. Daha aklıma gelmedi geldikçe düzenleme yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam Neo noirler çok milyon milyar dolar onun yerine M4A4 için var mı önerebileceğin mor skin.
Emircnll dedi: M4A4 AWP glock ve USP için Neo noir. M4A1 niggt terror yüksek float savaş görmüş. AK-47 baroque purple veya neon rider. SSG fever dream. Galil ar chromatic aberration. Famas teardown. Ump moonrise. P90 shallow grave. MP9 goo. Mac10 ultraviolet. Daha aklıma gelmedi geldikçe düzenleme yaparım. Genişletmek için tıkla... Hocam Neo noirler çok milyon milyar dolar onun yerine M4A4 için var mı önerebileceğin mor skin.
SyyyIsBack Decapat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #16 TheKemalist dedi: Hocam Neo noirler çok milyon milyar dolar onun yerine M4A4 için var mı önerebileceğin mor skin. Genişletmek için tıkla... A4 neo noir ucuz
TheKemalist dedi: Hocam Neo noirler çok milyon milyar dolar onun yerine M4A4 için var mı önerebileceğin mor skin. Genişletmek için tıkla... A4 neo noir ucuz
TheKemalist Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 122 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 5600x XFX Radeon RX 6700 Speedster SWIFT MSI A520M-A PRO GSKILL 8GB (2x8GB) RipjawsV DDR4 3200Mhz CL16 Crucial 1TB P3 Plus Serisi NVMe M.2 SSD ZALMAN N4 Rev.1 Mesh MegaMax 600W Tecno Nightingale-N1 Razer Ornata v3 Tenkeyless Razer Cobra Pro GAMEBOOSTER 23.8" GB-2410FFW 1Ms 100Hz IPS FHD EVEREST EWN-141BT 150MBPS KABLOSUZ-N / BLUETOOTH 4.0 USB ADAPTÖR Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2023 #17 SyyyIsBack dedi: A4 Neo noir ucuz. Genişletmek için tıkla... Ben niye pahalı hatırlıyorum acaba bu skini
SyyyIsBack dedi: A4 Neo noir ucuz. Genişletmek için tıkla... Ben niye pahalı hatırlıyorum acaba bu skini
SyyyIsBack Decapat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #18 TheKemalist dedi: Ben niye pahalı hatırlıyorum acaba bu skini Genişletmek için tıkla... Neo noir skinleri genel olarak pahalı değil ve özellikle M4A4 skininde 50 float altı Battle scared olmasına rağmen gayet iyi gözüküyor.
TheKemalist dedi: Ben niye pahalı hatırlıyorum acaba bu skini Genişletmek için tıkla... Neo noir skinleri genel olarak pahalı değil ve özellikle M4A4 skininde 50 float altı Battle scared olmasına rağmen gayet iyi gözüküyor.
D DavutFB Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #19 Emircnll dedi: Güzel envantermiş. Benimki de bunun gibi teması yok neyi beğenirsem onunla oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Emircnll dedi: Güzel envantermiş. Benimki de bunun gibi teması yok neyi beğenirsem onunla oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
@ @karakacan1694 Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 372 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Mayıs 2023 #20 Ben de eskiden diger skinlere gore pahalı diye hatirliyordum şimdiki ft fiyatını görünce şok oldum. Eski piyasa tepe taklak olmuş. M4A1 Atomic Alloy mesela 700 tl olmuş resmen kurşun vitray'la aynıydı fiyatı
Ben de eskiden diger skinlere gore pahalı diye hatirliyordum şimdiki ft fiyatını görünce şok oldum. Eski piyasa tepe taklak olmuş. M4A1 Atomic Alloy mesela 700 tl olmuş resmen kurşun vitray'la aynıydı fiyatı