CS:GO MSI Afterburner değerleri

alper9335

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İZMİR
Daha fazla  
Herkese merhaba. CS oynarken değerleri görmek adına MSI Afterburner programını açtım. Değerler normal mi? Size de sormak istedim.

Bilgisayar bileşenlerim imzamda var. CPU Kullanımı olarak CPU Usage bölümünü seçtim ben mi yanlış seçtim acaba? GPU kullanımı genel olarak 0-98 arası gidip geliyor. CPU kullanımı ise hep 10-25 arasında git gel yapıyor. Daha 25 in üstüne çıktığını görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerler gayet güzel hocam problem yok.

Değerler gayet iyi. Endişelenmenize gerek yoktur hocam. Keyifle oynayın.
İsterseniz, Bitdefender Total Security antivirüs CD'si veya 1 GB'lık 2 tane DDR2 800 MHz RAM verebilirim.

Hepinize teşekkür ederim cevapları için. Ceza aldığım için geç cevap verdim kusura bakmayın .
Hocam teşekkür ederim teklifin için alsam da RAM'ler bende sorun oluşturur 3000 MHz benim kullandığım RAM uyumsuzluk olur aralarında diye biliyorum. @Uykular Haram Oldu Bana.

Antivirüd için?
Not: PC'nizde 2'den fazla antivirüs programı varsa, PC'de işler tersine döner. Bitdefender, diğer antivirüsleri virüs diye, diğer antivirüsler de Bitdefender'ı virüs olarak algılayacaklar.

Antivirüd için?
Not: PC'nizde 2'den fazla antivirüs programı varsa, PC'de işler tersine döner. Bitdefender, diğer antivirüsleri virüs diye, diğer antivirüsler de Bitdefender'ı virüs olarak algılayacaklar.

Kaspersky kullanıyorum 1 senelik olandan.

CD'yi başka bir PC'de (çalışıyor mu diye) çalıştırmayı deneyeceğim. Eğer çalışırsa, (sizin onayınızla) verebilirim.
İhtiyacım yok derseniz ona da eyvallah.

Ben zaten 1 senelik program aldım. Bence ihtiyacı olan birine vermeniz daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…