CS:GO mu CS2 mi?

Oyun daha yeni çıktı arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum CS:GO'da yeni çıktığında o kadar güzel değildi cilaladılar. Biraz erken çıkartmışlar orası ayrı hala teknik sorunları var.

Ben CS2'ye alışamadım, zamanla düzeleceğini düşünüyorum ama CS:GO daha eğlenceli geliyordu bana.
Sizce?
Biraz FPSim düştü, fakat zaten kare yapıp genişleterek oynadığım için yine oynanacak değerleri alıyorum.

Bence iyi oldu.

Arkadaşlar oyunda daha başarımlar bile yok, silahı sol ele alma falan yok. Oyun daha oturmadı bırak yeniliklerin tam çalışmasını, eski özelliklerin çoğu yok. Biraz süre vermemiz gerek.

CS2 mi CS:GO mu deseler kesinlikle CS:GO'derim oyun ilk beta çıktığında düştü bana ama o zamanda sevmedim oynamadım harcadığım internete değmez. 5000 saati aşkın CS:GO saatim var hala oyna deseler oynarım CS2 leş ötesi ping yüksek sözde sub-tick bir gram sevmedim.

Bu konu iyice 36 yaşında Messi 36 yaşında Ronaldo diye vs attıranların tiktoklarına döndü. Arkadaş CS2 bekleyin 10 yıl yaşlansın sonra karşılaştırırız, şu anda neden CS2 diyelim oyun çıkalı 10 gün oldu olmadı. Saçma sapan tartışmalar yaratılıyor bir de.

Arkadaşlar oyunda daha başarımlar bile yok, silahı sol ele alma falan yok. Oyun daha oturmadı bırak yeniliklerin tam çalışmasını, eski özelliklerin çoğu yok. Biraz süre vermemiz gerek.
Silahı sol ele alma özelliği Gölge'den dolayı kaldırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…