CS:GO mu CS2 mi?

Silahı sol ele alma özelliği Gölge'den dolayı kaldırıldı.
CS gibi bir oyunda elbette grafikler önemli fakat full grafiğe abanmak bana saçma geliyor. Özellikle bu olay ve sular aşırı saçma olmuş. FPS'i yiyor resmen. Sol eli isteyen çok kişi var bir yolunu bulmalılar.

CS2 Çıktı ama tam olarak çıkmadı herkesin parmaklarından saçma sapan şeyler dökülüyor.
Oyunu herkese açtılar çünkü hep birlikte bitireceğiz bu oyunu sizin yaptığınız saçmalıkları saçma sapan hareketleri trilyar tane düşünceyi bütün VALVE ekibi deneyip gözlemleyemez.
Adam sana LİNK atmış bir hata görürsen söyle düzeltelim diye.
Allah aşkına saçma sapan yorumlar yapmayın.

CS gibi bir oyunda elbette grafikler önemli fakat full grafiğe abanmak bana saçma geliyor. Özellikle bu olay ve sular aşırı saçma olmuş. FPS'i yiyor resmen. Sol eli isteyen çok kişi var bir yolunu bulmalılar.
Muhtemelen düzeltirler zaten, onlarda farkındalar.

Aynısının bir değişiği çağ atlama falan yok oyunda aynı oyun işte.

CS: GO tabii ama biraz sabırlı olmak gerek. Sonuçta oyun daha çok yeni ve oyunun oturması için biraz zaman alması gerekiyor.

CS: GO tabii ama biraz sabırlı olmak gerek. Sonuçta oyun daha çok yeni ve oyunun oturması için biraz zaman alması gerekiyor.
Evet, çoğunluk böyle düşünüyor, bunu zaman gösterecek. Ama daha ileride çok zaman var tabii.

CS 2 her türlü söylendiği hale dönecek ve burada CS 2’nin şu anki halinden değil, söylendiği hali düşünerek yorum yapılması daha iyi olabilirdi.
Steam destek taleplerine bakılma süreleri aşırı uzadı ve çoğunun hata taleplerine baktığı düşünüyorum.

CS2 ama optimizasyonu düzelmiş şekilde.

Söyledik ama düzelten yok sürekli güncelleme notu yayınlıyor ama bunlarda kullanıcıların sorunları yok evet düzeltilir düzeltilebilir ama Valve'de bunu ben görmüyorum çok yavaş ilerliyor ve Bu'da can sıkıyor herkesin fikri isteyen istediği gibi eleştirir hocam sen oyunu yayınlıyorsun herkese ama birçok şeyin eksik ve çok sorunlu bir oyun sunuyorsun ama insanlara diyemezsin saçma sapan şeyler dökülüyor parmaklarınızdan onlar öyle yazacak ki Valve kendini düzeltsin her şeye iyi güzel yazarsan hiçbir şey düzelmez lütfen bunu yapmayın bırakında millet istediği gibi sizin adlandırdığınız saçma sapan şeyler dökülsün ki Valve hatalarını düzeltsin.

Güncelleme notu eleştirim şu şekilde; sürekli küçük hataları düzeltiyorsun ama en büyük sorun dağ gibi orada kalıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…