CS:GO mu, Valorant mı oynanmalı?

CS:GO'da da var zaten derecesiz.

Seçkin hesap rütbe sistemi geldiğinden beri bir tane hileye rastlamadım.

İki ücretsiz oyunu karşılaştırıyoruz.

CS:GO'da hileler çok fazla var. Sunucuları kötü ki 8 Mbit internetimle oynayamıyorum bile.

Valorant'ta susturarak küçük çocukları ve küfür edenleri def edebilirsin hızlıca yani çözümü var.

Smurf'lara karşı nasıl çözüm bulunur bilmiyorum.

Oyum Valorant'a.

Son düzenleme:
Cs de topluluk sunucuları oynayabilirsiniz .
800 saatimin 400 saati topluluk.

Topluluk sunucuları hakkında pek bir bilgim yok da, rica etsem biraz bilgi verebilir misin? Nasıl oynayacağım?

Map seçme yerinde resmi eşleştirme yazıyor. Ona tıklayın. Atölye haritaları botlarla oynama ve topluluk sunucusu tarayıcısı çıkacak.c
Topluluk sunucusu tarayıcına tıklayın ve oradan bir server seçin. Örneğin haritası awp_lego_2 olan bir server seçebilirsiniz.
Ama server isminin başında TR yazısı olanlara girin.
Pinginiz en yüksek 50 olur.
Not: Bir servera ilk girdiğinizde yukleme kisminda cok bekletebilir.

Hocam arkadaşın çok oyun bilgisi yok gibi gözüküyor faceit zorlamaz mı?
200 saatim var elom nova. FACEİT için erken diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim bilgiler için.

200 saatim var elom nova. FACEIT için erken diye düşünüyorum.
Fena değil bence. 4 levelde takılırsınız, takım arkadaşlarınızı izleyerek MM'de öğreneceğinizden daha hızlı ve verimli şekilde öğrenirsiniz oyunu. MM'de en yüksek rütbeye ulaşayım da Faceit öyle başlarım kafası biraz gereksiz geliyor bana. Ayrıca takım arkadaşlarının MM'e göre daha "birlikte oyun oynanabilir" tipler olacağını düşünüyorum. Evet toxic kitle var fakat muteleyerek kurtulabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…