CS:GO mu Valorant mı?

Bu ne kardeşim sadece uçan gözü modu ben bunu kastetmemiştim ama sen bilirsin.

Ne yapayım sonuçta oyunun bir parçası mı evet. Hile koruması geliştirmeyen oyunu savunmanızda apayrı bir komik oyun bakımından CS derim ama sırf hile olduğu için sildim.

Ne yapayım sonuçta oyunun bir parçası mı evet. Hile koruması geliştirmeyen oyunu savunmanızda apayrı bir komik oyun bakımından CS derim ama sırf hile olduğu için sildim.
ilk başladığınızda güven faktörü düşük olur. yükseldiğinde zaten tek tük hile geliyor

İkisinide oynayamıyorum.(Bence benim cevabım tarafsız olur.)Valorant daha güzel geliyor bana.

Knaka sıfır hesap açıp kasmaya başlarsan ve genellikle basit eğlence girersen gelme oranı düşer ama legit de gelebilir ama bugün gelen güncelleme ile artık Prime alman gerekecek.

Ah evet 21 level olayını kaldırmışlar neyse ben Prime'dım zaten 20 level.

düşünsene 20 levelsin tam Prime olacaksın güncelleme geliyor ve bu özellik kalkıyor

CS benim için bitmiştir zaten hile olduğu için yoldaş'da keyif alıyordum.

Ne? Silver olduğum halde bana niye gelmiyor? Bir anlamadım şu olayı gitti ya.

Size gelmiyor diye kimseye gelmiyor diye bir şey yok. Bakın test etmek için girdiğim ilk oyunda hile geldi. Oynamadan önce arkadaşlarla hileleri konuşuyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…