berkie Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 206 1 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar merhaba müzik kiti buldum fakat aynısının 2 tane çeşidi var birisi normal olanı diğeri stattrak olan hali ne gibi farkları var?
Arkadaşlar merhaba müzik kiti buldum fakat aynısının 2 tane çeşidi var birisi normal olanı diğeri stattrak olan hali ne gibi farkları var?
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 1 Şubat 2023 #2 Stattrak olanda yanlış bilmiyorsam EDO'larınızı sayıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Şubat 2023 #3 İkisinde de müzik ekliyor fakat StatTrak olanda maçlarda MVP olduğun round sayısını hesaplıyor. Artı 0 Eksi
KS KS berkie Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 206 1 Şubat 2023 #4 Metin Eren Türkmen dedi: İkisinde de müzik ekliyor fakat stattrak olanda maçlarda MVP olduğun round sayısını hesaplıyor. Genişletmek için tıkla... Sizce gerekli mi o para farkına? Artı 0 Eksi
Metin Eren Türkmen dedi: İkisinde de müzik ekliyor fakat stattrak olanda maçlarda MVP olduğun round sayısını hesaplıyor. Genişletmek için tıkla... Sizce gerekli mi o para farkına?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.820 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 1 Şubat 2023 #5 berkie dedi: Sizce gerekli mi o para farkına? Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz, StatTrak silahlarda daha iyi. Artı 0 Eksi
berkie dedi: Sizce gerekli mi o para farkına? Genişletmek için tıkla... Bence gereksiz, StatTrak silahlarda daha iyi.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.881 Makaleler 1 Çözümler 14 1 Şubat 2023 #6 berkie dedi: Sizce gerekli mi o para farkına? Genişletmek için tıkla... Ne kadar fiyat farkı var hocam? Tabii StatTrak daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
berkie dedi: Sizce gerekli mi o para farkına? Genişletmek için tıkla... Ne kadar fiyat farkı var hocam? Tabii StatTrak daha iyi olacaktır.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.966 Çözümler 7 1 Şubat 2023 #7 berkie dedi: Sizce gerekli mi o para farkına? Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaşım stattrak kit daha ucuz normalinden diye stattrak aldı belki siz de bulursunuz. Artı 0 Eksi
berkie dedi: Sizce gerekli mi o para farkına? Genişletmek için tıkla... Hocam benim arkadaşım stattrak kit daha ucuz normalinden diye stattrak aldı belki siz de bulursunuz.
KS KS berkie Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 206 1 Şubat 2023 #8 Turkish Delight dedi: Ne kadar fiyat farkı var hocam? Tabii stattrak daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Müzik kiti normali ve stattrak olanının arasında 11TL fark var. Artı 0 Eksi
Turkish Delight dedi: Ne kadar fiyat farkı var hocam? Tabii stattrak daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Müzik kiti normali ve stattrak olanının arasında 11TL fark var.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.881 Makaleler 1 Çözümler 14 1 Şubat 2023 #9 berkie dedi: Müzik kiti normali ve stattrak olanının arasında 11TL fark var. Genişletmek için tıkla... 11TL farka değer bence hocam. StatTrak alın derim. Fiyatları yükselir zaten yüksek ihtimalle. Artı 0 Eksi
berkie dedi: Müzik kiti normali ve stattrak olanının arasında 11TL fark var. Genişletmek için tıkla... 11TL farka değer bence hocam. StatTrak alın derim. Fiyatları yükselir zaten yüksek ihtimalle.
KS KS berkie Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 206 1 Şubat 2023 #10 ErenY dedi: Hocam benim arkadaşım stattrak kit daha ucuz normalinden diye stattrak aldı belki siz de bulursunuz. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor ya nasıl bulmuş nereden bulmuş Metin Eren Türkmen dedi: Bence gereksiz, stattrak silahlarda daha iyi. Genişletmek için tıkla... Silahlarda ve müzik kitlerinde nasıl bir farkı oluyor ona göre alayım arada kaldım. Artı 0 Eksi
ErenY dedi: Hocam benim arkadaşım stattrak kit daha ucuz normalinden diye stattrak aldı belki siz de bulursunuz. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor ya nasıl bulmuş nereden bulmuş Metin Eren Türkmen dedi: Bence gereksiz, stattrak silahlarda daha iyi. Genişletmek için tıkla... Silahlarda ve müzik kitlerinde nasıl bir farkı oluyor ona göre alayım arada kaldım.